Ant Group, cel mai mare IPO din istorie – Cronica de Business

1. Gigantul american din industria componentelor semiconductoare Marvell Technology plătește $10 miliarde pentu Inphi Corporation. Inphi a intrat în România anul trecut prin achiziția eSilicon, un centru de inginerie la București. (Profit.ro)

2. Ant Group, compania fondată de omul de afaceri chinez Jack Ma, a atras oferte în valoare de peste $3 trilioane de la persoane fizice în cadrul IPO-ului pe care îl desfășoară în prezent. Aceasta este cea mai mare ofertă publică inițială din istorie. (Telegraph)

3. Vânzările Starbucks au scăzut cu 8% în al patrulea trimestru fiscal vs perioada similară din 2019, până la valoarea de $6,2 miliarde. Compania a înregistrat, însă, un profit la jumătate în aceeași perioadă vs 2019, de $392,6 milioane. (CNBC)

4. Societé Generale ia în considerare vânzarea diviziei de asset management, Lyxor, care are în portofoliu active în valoare de aproape €150 miliarde. (Bloomberg)

5. Conglomeratul industrial german Siemens, prezent cu patru fabrici în România, a ajuns la un acord pentru vânzarea producătorului de echipamente mecanice și electrice Flender, achiziționat în 2005, într-o tranzacție de peste €2 miliarde. (Profit.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
Nestlé cumpără un tratament pentru alergia la arahide – Cronica de Business
Pentru prima oară în ultimii trei ani, Amazon a ratat ținta de vânzări – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău