Antibiotice Iaşi, în SUA şi Marea Britanie cu noi medicamente anti-Covid-19 – Cronica de business

1. Steluța și Abdulkader Hamdan, care desfășoară activități pe piața imobiliară din București, au inițiat, în timpul stării de urgență, procesul de autorizare a unui ansamblu rezidențial cu peste 300 de apartamente pe un teren ce a aparținut Institutului de Studii Geotehnice și Geofizice Geotec, parte a unuia dintre cele mai mari institute de cercetare-proiectare și urbanism din regimul comunist. (Profit.ro)

2. Mai multe companii din industria Big Pharma, printre care Merck și Pfizer, și-au unit forțele pentru lansarea unui fond de investiții în valoare de $1 miliarde. Fondul este menit să susțină companiile producătoare de antibiotice care au fost afectate de teama medicilor de a mai prescriere acest timp de medicamente, îngrijorați de ideea creșterii rezistenței la ele. (Reuters)

3. Guvernul indian vizează strângerea a până la $2,7 miliarde prin vânzarea unor participatii în Coal India, cel mai mare producător de cărbune din lume, și într-o bancă, pentru a finanța un program de redresare a economiei țării, puternic afectată de criza actuală. (Bloomberg)

4. Producătorul de medicamente Antibiotice Iaşi a pătruns pe pieţele din SUA şi Marea Britanie cu noi medicamente asociate Covid-19. Compania a făcut primele livrări pentru două medicamente antiinfecţioase injectabile, precizând că vor urma şi alte livrări, în total 2,5 milioane de flacoane până la finalul anului. (News.ro)

5. Platforma de tranzacționare de criptomonede Coinbase își pregătește listarea pe bursa americană, aceasta fiind prima companie de acest timp din SUA care face acest pas. (Reuters)

Ți-ar mai putea plăcea
Alro Slatina, pierdere de 69 milioane lei – Cronica de Business
UiPath, evaluată la $35 miliarde – Cronica de Business
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău