LVMH vrea să preia Tiffany – Cronica de Business

1. Antrenorul de fotbal Mircea Lucescu, alături de omul de afaceri Dimciu Tașu, pregătește construcția unui ansamblu rezidențial cu circa 200 de apartamente, spații comerciale și birouri pe malul lacului Morii din Sectorul 6, București, pe un teren cumpărat la licitație de la Piraus Bank. (Profit.ro)

2. Faimoasa casă de bijuterii Tiffany ia în considerare o ofertă preluare în valoare de $14,5 miliarde din partea gigantului din domeniul luxului LVMH. (BBC)

3. Prologis, unul dintre cei mai mari proprietari de spații logistice din lume, a ajuns la o înțelegere pentru preluarea Liberty Property Trust, entitate care deține prorietati în sectorul spațiilor industriale și în cel al clădirilor de birouri. Tranzacția este evaluată la $9,7 miliarde. (Bloomberg)

4. Familia britanică de miliardari Barclay, care deține hotelul emblematic Ritz din Londra, ia în considerare vânzarea publicației The Telegraph. (The Times)

5. Grupul Schweighofer, unul dintre liderii europeni în procesarea lemnului, și-a vândut participația de 25,1% din capital pe care o deținea, prin Bio Electrica Transilvania, în compania Bioenergy Suceava. (Profit.ro)

Bonus:

6. Un sfert dintre companiile care au participat la un studiu realizat de PwC România iau în calcul importul de forţă de muncă pentru a-şi acoperi deficitul de angajaţi, cererea fiind, în special, pentru muncitori necalificaţi sau sezonieri. (News.ro)

7. Producătorul de lapte praf pentru bebeluși China Feihe vizează o listare la bursa din Hong Kong, prin intermediul căreia să atragă până la $1,14 miliarde. (Bloomberg)

8. KPMG are mandat să găsească un cumpărător pentru La Fântâna. (ZF)

Ți-ar mai putea plăcea
Telekom România, venituri în creștere cu 9,5% – Cronica de business
Unicredit taie 8.000 de posturi – Cronica de Business
3 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău