Aplicațiile mobile, venituri de $50 miliarde – Cronica de business

1. Aplicațiile mobile au generat peste $50 miliarde în prima jumătate a anului, la nivel global. Veniturile din App Store au ajuns în prima jumătate a anului la $32,8 miliarde, în creștere față de anul trecut cu 24,7%. Google Play a produs în aceeași perioadă $17,3 miliarde și crește mai încet, cu 21%. (Profit.ro)

2. Omul de afaceri Richard Branson va injecta £200 milioane în compania aeriană Virgin Atlantic, prin intermediul Virgin Money, pentru a o ajuta să supraviețuiască actualei crize. (The Guardian)

3. Dun & Bradstreet, furnizori de date și analiză pentru Wall Street, a atras $1,7 miliarde prin intermediul unei oferte publice anterioare listării pe bursa din New York. (Bloomberg)

4. Grupul Capri Holdings, carte deține brandurile Michael Kors, Versace și Jimmy Choo, estimează că a înregistrat o scădere de 70% a cifrei de afaceri în primul trimestru și vizează tăieri de costuri de $150 milioane în anul fiscal 2021. (Reuters)

5. Grupul industrial elveţian ABB a finalizat vânzarea a 80,1% din business-ul de Reţele Energetice către Hitachi. (News.ro)

6. Google a achiziționat compania canadiană North, care dezvoltă ochelari de realitate augmentată și cu ajutorul căreia speră să-și susțină propriile planuri de dezvoltare a unor produse din această arie. (Profit.ro)

7. Lanțul american de magazine Macy’ a înregistrat o pierdere trimestrială în valoare de $3,58 miliarde, după ce compania a fost obligată să-si închidă unitățile pe fondul pandemiei. (Reuters)

Ți-ar mai putea plăcea
Listarea aplicației Robinhood pe bursa din SUA se va face la o evaluare de aproximativ $33 miliarde – Cronica de Business
Economistul șef S&P: O „ruptură comercială” între Rusia și Germania ar putea declanșa un șoc financiar în întreaga lume – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău