Asos ar putea prelua Topshop – Cronica de Business

1. Volkswagen a anunțat că modelul Golf, care a făcut istorie pe piața din SUA începând din 1974, timp de aproape 50 de ani, nu va mai fi fabricat peste ocean, iar modelul va fi retras de pe piață. (Profit.ro)

2. Fondul Tiger Global Management a preluat o participație de 4,4%, în valoare de $746 milioane, în compania de livrare de mâncare Just Eat Takeaway.com. (Bloomberg)

3. Retailerul online Asos este unul dintre potențiali cumpărători pentru lanțul de magazine Topshop, aflat sub administrare. Prețul tranzacției s-ar putea ridica până la £300 milioane. (The Guardian)

4. Samsung ia în calcul să investească $10 miliarde în Texas pentru a construi o fabrică de microprocesoare, intenția companiei fiind să atragă mai mulți clienți din SUA și să concureze mai îndeaproape cu Taiwan Semiconductor Manufacturin. (Hotnews.ro)

5. Angajaţii care lucrează de la distanţă reprezintă aproape două treimi (60%) din forţa de muncă. Ca să aibă succes în condiţiile actuale, companiile trebuie să îşi perfecţioneze abilităţile digitale. (News.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
Huawei, cotă de 29% pe piața locală a smartphone-urilor – Cronica de business
Numărul de firme înființate în ianuarie 2020 a scăzut cu peste 37% – Cronica de Business
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău