BCR, facilitate sindicalizată €51 milioane pentru Pehart Tec Group – Cronica de Business

1. Banca Comercială Română acordă o facilitate sindicalizată în valoare de €51 milioane  acordată Pehart Tec Group, cel mai mare producător de role industriale de hârtie din sud-estul Europei, pentru dezvoltarea celor două fabrici ale companiei din judeţele Alba şi Cluj. (News.ro)

2. Producătorul de sateliți OneWeb se așteaptă să atragă $400 milioane într-o rundă de finanțare pe care o va derula luna viitoare. Compania, care a evitat recent falimentul, tocmai a lansat 36 de noi sateliți. (Financial Times)

3. Bumble, aplicația de dating în care femeile fac primul pas, a depus documentele pentru a derula o oferta publică iniatiala, plănuită pentru luna februarie. Bumble, printre ai cărui investitori se numără firma de private equity Blackstone, ar putea caută o evaluare de până la $8 miliarde. (Bloomberg)

4. Gigantul din domeniul electrocasnicelor Philips va achiziționa compania olandeză din domeniul medical BioTelemetry, care produce aparate de diagnostic și monitorizare a problemelor cardiace, într-o tranzacție în valoare de $2,8 miliarde. (CNBC)

5. Grupul francez Atos, furnizor de servicii digitale cu operațiuni inclusiv în România, unde are peste 2.000 de angajați, a ajuns la un acord pentru achiziționarea Motiv ICT Security, cel mai mare furnizor independent de Managed Security Services din Olanda. (Profit.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
CEZ a dat anunț în Financial Times pentru vânzarea activelor din România – Cronica de Business
Proprietarul Zara s-a întors pe profit – Cronica de Business

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău