BCR, profit de 845,8 milioane de lei la nouă luni – Cronica de Business

1. Inspire Brands, care deține mai multe lanțuri de restaurante în SUA, a preluat compania Dunkin’ Brands Group, care produce faimoasele gogoși Dunkin’ Donuts. Tranzacția are o valoare de $11,3 miliarde. (Bloomberg)

2. BCR a înregistrat un profit net de 845,8 milioane de lei în primele 9 luni din 2020, față de 348,8 milioane de lei în perioada similară din 2019, în creștere cu 142%. (Profit.ro)

3. Compania din domeniul energiei Chevron a înregistrat al doilea trimestru consecutiv de pierderi, după ce cifra de afaceri a scăzut cu 32% în perioada iulie-septembrie, pe fondul actualei crizei. (CNBC)

4. Compania de studii de piață Nielsen își vinde divizia de date ale consumatorilor celor de la Advent International pentru $2,7 miliarde. (Bloomberg)

5. Candidaţii au căutat în octombrie noi oportunităţi profesionale într-un ritm mai accelerat cu 5% faţă de luna precedentă, iar comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, numărul total de aplicări a crescut cu 73% în octombrie 2020 în România. (Bursa)

Ți-ar mai putea plăcea
Raport: Rusia s-ar putea confrunta cu o recesiune mai lungă și mai profundă, pe măsură ce impactul sancțiunilor americane și europene se extinde – Cronica de Business
Aramco, scădere de 25% a profitului în primul trimestru – Cronica de business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău