Bezos a vândut acțiuni Amazon de peste $3 miliarde săptămâna aceasta – Cronica de Business

1. Profitul net din activităţi curente al Grupului Enel a crescut cu 9% în primele nouă luni din 2020, la €3,6 miliarde. (News.ro)

2. Retailerul online de modă Farfetch a atras investiții în valoare de $1,1 miliarde de la gigantul chinez Alibaba și de la compania din domeniul luxului Richemont. Farfetch va utiliza fondurile pentru a se extindne pe piața de bunuri de lux din China. (Financial Times)

3. Un fost ministru rus, Alan Lushnikov, a preluat 75% în producătorul de armament Concern Kalashnikov JSC. Restul de 25% este deținut de stat. (Bloomberg)

4. Administratorii companiei britanice din domeniul medical NMC Health, care a intrat în colaps anul acesta în urma unei fraude în valoare de $4 miliarde, se pregătesc să dea în judecată auditorul EY pentru neglijență în privința fraudei și cer despăgubiri în valoare de $1 miliard. (Financial Times)

5. New York Times a depășit pragul de 7 milioane de abonați în luna octombrie. Grupul media a câștigat 2 milioane de abonați digitali în ultimul an. (Profit.ro)

6. Asigurătorul american AIG ia în considerare listarea sau vânzarea a aproape 20% din divizia de asigurări de viață în următorul an. (Reuters)

7. Miliardarul Jeff Bezos a vândut în această săptămână acțiuni Amazon în valoare de peste $3 miliarde. (Profit.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
Bogăția globală s-a triplat în ultimele două decenii, China înregistrând cea mai mare creștere și depășind SUA – Cronica de Business
Janet Yellen: Inflația va reveni la normal în a doua jumătate a anului viitor – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău