Bob Dylan și-a vândut întregul catalog de piese celor de la Universal Music – Cronica de Business

1. Compania americană Airbnb, operatorul platformei omonime de rezervări spații de cazare, a majorat prețul indicativ în cadrul ofertei publice de acțiuni, mutare care i-ar putea aduce o evaluare post-listare de până la $42 miliarde. (Profit.ro)

2. Gigantul Airbus a livrat 64 de aeronave în noiembrie ducând, astfel, totalul la 477 în acest an. Numărul este cu 34% mai mic față de cel de anul trecut, în contextul în care pandemia a afectat cererea. (Reuters)

3. Casa de modă Moncler a achiziționat Stone Island, competitor în zona de sport, într-o tranzacție cu o valoare de €1,15 miliarde. (Business of Fashion)

4. Artistul Bob Dylan și-a vândut drepturile asupra întregului catalog de piese – peste 600 – celor de la Universal Music Group, pentru o sumă care ar putea fi de „nouă cifre”. (CNBC)

5. Conglomeratul din domeniul tehnologiei Cisco Systems a ajuns la o înțelegere pentru preluarea producătorului britanic de software pentru managementul clienților IMImobile. Tranzacția a fost evaluată la £543 milioane. (Bloomberg)

Ți-ar mai putea plăcea
Hotelul Ritz din Londra, la vânzare pentru $1 miliard – Cronica de Business
Raiffeisen Bank, plus de 9% la profitul net – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău