Disney a încasat $18,2 miliarde din filme Marvel – Cronica de Business

1. Inform Lykos și Quantum Protect vor furniza către Societatea de Transport București carduri contactless reîncărcabile și de unică folosință, urmând să încaseze 3,1 milioane de lei, fără TVA, de la un estimat de 4,31 milione de lei, fără TVA, pentru 2 ani. (Profit.ro)

2. Magazinul online de modă Fashion Days ar putea ajunge pe profit anul viitor. Potrivit managerului general al companiei, online fashion înseamnă sub 8-10% din întreaga piaţă de modă din România, adică peste €250 de milioane, segment care creşte cu 15%. (News.ro)

3. Avocații britanici specializați în dreptul Uniunii Europene se luptă să își păstreze joburile în contextul ieșirii Regatului Unit din blocul european fără o înțelegere, ceea ce ar putea însemna că aceștia nu vor avea dreptul să își mai reprezinte clienții. (Bloomberg)

4. Disney a înregistrat încasări din bilete în valoare de $18,2 miliarde din filme realizate în universul Marvel în cei zece ani de când a achiziționat compania. (CNBC)

5. Cele mai mari 1.000 de companii active în România au raportat o scădere a numărului de angajați cu 14% în ultimii 10 ani. (Hotnews)

Bonus:

6. BT Capital Partners, divizia de investment banking şi pieţe de capital a Grupului Financiar Banca Transilvania, a asistat Grupul Eurolines în cea mai mare tranzacţie de exit din turismul românesc, în care Dragoş Anastasiu a vândut operaţiunile grupului către Der Touristik Group, divizia de turism a grupului german Rewe. (ZF)

7. Banca britanică Metro Bank se pregătește să vândă un pachet de ipoteci în valoare de £500 milioane unui fond de hedging american, după ce a intregistrat un trimestru foarte dificil. (The Telegraph)

8. Finqware, un fintech start-up românesc ce se pregătește să se lanseze pe piața europeană de agregare a datelor bancare, primește o investiție de tip seed de 180.000 de euro de la fondul de investiții Gapminder VC. (Startup Cafe)

Ți-ar mai putea plăcea
Cât valorează, de fapt, piața de e-commerce din România? – Cronica de Business
Peste 85% din membrii Asociaţiei Analiştilor Financiar Bancari din România estimează că inflaţia va depăşi 8% în 2022 – Cronica de Business

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău