Caesars Palace din Las Vegas la vânzare, Will Smith și Nas au investit într-o aplicație, iar Google a eliminat 3 milioane de business-uri false de pe hartă – Cronica de Business

1. Eldorado Resorts va achiziționa Caesars Entertainment, proprietarul faimosului hotel Caesars Palace din Las Vegas. Tranzacția, evaluată la $8,5 miliarde, va da naștere celui mai mare operator de jocuri de noroc din Statele Unite. (Reuters)

2. Deficitul de pe piaţa muncii din IT continuă să se accentueze în Europa de Est, inclusiv în România, în contextul în care tot mai multe companii sunt atrase de costurile mai reduse, potenţialul programatorilor şi regimul de taxare favorabil, iar angajaţii care doar ”vânează bani” au ajuns să reprezinte aproape 25% din total. (News.ro)

3. Actorul Will Smith și rapperul Nas se numără printre investitorii în aplicația Step, care ajută adolescenții să învețe să își gestioneze finanțele. (Hypebeast)

4. Facebook va avea un comitet de supraveghere independent, care va examina deciziile discutabile luate de moderatorii de conținut. (Bloomberg)

5. Google a eliminat peste 3 milioane de conturi false de afaceri de pe harta sa în 2018, iar 90% dintre acestea nu au apucat să fie văzute de utilizatori. (Startup Cafe)

Bonus:

6. Grupul polonez MLP, specializatîn dezvoltarea de depozite și spații de producție, a semnat primul contract de închiriere pentru parcul logistic MLP Park Bucharest West din Chitila, cu Marelvi Impex, distribuitor de electronice si electrocasnice. (Profit.ro)

7. Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică şi cea mai profitabilă companie de stat din România, vrea să contracteze un credit pentru emiterea de scrisori de garanţie bancară cu valabilitate de doi ani, în valoare de 217 milioane de lei, de la Eximbank, şi garantarea acestei linii de credit cu cesiune de creanţă de aceeaşi valoare. (ZF)

8.  Operatorul britanie de telefonie mobilă EE a fost amendat cu £100.000 pentru SMS-uri trimise de companie utilizatorilor săi fără acceptul acestora. (BBC)

Ți-ar mai putea plăcea
Dacia, pe urmele celor de la Skoda – Cronica de Business
Averea lui Warren Buffett a depășit $100 miliarde – Cronica de Business

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău