Vienna Insurance Group, pe profit în România – Cronica de Business

1. Unicredit Business Integrated Solutions, divizia de servicii a grupului bancar Unicredit, își va muta în februarie 2020 cei aproximativ 1.200 de angajați care lucrează acum în complexul de afaceri Novo Park din Pipera, aflat în proprietatea lui Liviu Tudor, în Globalworth Campus, al lui Ioannis Papalekas, unde va ocupa aproximativ un sfert din ultimul turn aflat în construcție. (Profit.ro)

2. Producătorul american de echipamente de fitness Peloton a înregistrat vânzări în creștere cu 110% în anul fiscal încheiat la finele lui iunie, până la valoarea de $915 milioane. Compania, însă, a înregistrat o pierdere netă de $245,7 milioane, de la $47,9 milioane în anul precedent. (CNBC)

3. Gigantul BP a ajuns la o înțelegere pentru vânzarea proprietăților din Alaska, astfel părăsind o regiune în care a fost activ timp de 60 de ani. Compania va încasa $5,6 miliarde de la Hilcorp Energy. (Reuters)

4. Producătorul de scaune ergonomice pentru birou Antares România, subsidiara grupului ceh Antares, estimează pentru acest an o cifră de afaceri de €8 milioane. (ZF)

5. Salariul mediu net lunar în industria farma atinge pe piața locală 656 de euro, România fiind țara din Europa Centrală și de Est în care angajații din această industrie câștigă cel mai puțin. (Profit.ro)

Bonus:

6. Amazon este în discuții pentru preluarea unei participații în compania indoneziană de ride sharing Go-Jek. (Reuters)

7. Vienna Insurance Group a obţinut, în prima jumătate din 2019, în România, un profit înainte de impozitare în valoare de €2,4 milioane, după ce în prima jumătate a anului trecut raportase o pierdere de €43,1 milioane. (Bursa)

Ți-ar mai putea plăcea
Air France-KLM, aproape de un program de salvare de $10 miliarde – Cronica de Business
Danezii de la FirstFarms, acord de preluare a terenurilor AIC din România – Cronica de Business
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău