EBay își vinde divizia de ticketing – Cronica de Business

1. ING Bank România raportează o creștere a numărului de clienți la 9 luni, dar și o creștere a creditării și a cotei de piață. Banca olandeză și-a crescut profitul net cu 13%. (Profit.ro)

2. Travis Kalanick, fondatorul Uber, și-a vândut peste jumătate din acțiunile pe care le avea în cadrul companiei, pentru un total de circa $1,5 miliarde. (Bloomberg)

3. EBay își va vinde divizia de ticketing StubHub celor de la Viagogo, pentru $4,05 miliarde. (Reuters)

4. UNIQA Asigurări a raportat în primele noua luni al anului o creştere de 27% pe segmentul de asigurări non-auto, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului anterior, înregistrând prime brute subscrise în valoare de €24,6 milioane. (News.ro)

5. Producătorul român de materiale de construcții AdePlast va fi vândut către grupul elvețian Sika, printre marii jucători ai pieței globale de materiale chimice de construcții. (Profit.ro)

Bonus:

6. Gigantul LVMH va cumpăra faimosul producător de bijuterii Tiffany pentru $16,2 miliarde, aceasta fiind cea mai mare tranzacție din piața de profil înregistrată vreodată. (Bloomberg)

7. Platforma Scribd, folosită în România mai ales pentru a încorpora documente pe diferite site-uri, în special în presă, a obținut, luni, o finanțare de $58 milioane de la un fond de investiții. (Startup Cafe)

8. Allianz-Țiriac a încheiat primele nouă luni din 2019 cu prime subscrise de peste un miliard de lei, în creștere cu 3% față de primele nouă luni din 2018, iar rezultatul operațional a fost de aproximativ 99 milioane de lei. (Profit.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
Comisarul european pentru Economie: Economia UE va scădea în acest an – Cronica de Business
ING România, profit în scădere cu 17% – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău