Comedia românească Încă două lozuri, în premieră la cinema – Cronica de Divertisment

1. Comedia românească “Încă două lozuri” este premiera săptămânii la cinema. În continuarea primului film din 2016, Sile iese din închisoare și, împreună cu Dinel, Pompiliu și Ionuț, minează criptomonede în valoare de 6 milioane de euro pe care le stochează pe un stick USB. Dinel pierde stick-ul, așa că cei trei pornesc în căutarea dispozitivului.

2. Documentarul “Nuclear Now” (“Nuclear”) regizat de Oliver Stone și produs în 2022 are astăzi premiera în cinematografele din România. Oliver Stone investighează cu date științifice posibilitatea de a utiliza energia nucleară în locul carburanților fosili pentru a gestiona mai bine schimbările climatice prin care trece planeta.

3. Filmul biografic “Mai departe” regizat de Tedy Necula spune povestea lui George Baltă, un sportiv care rămâne paralizat în urma unei accidentari suferite în timpul unui meci de rugby. Treptat, George Baltă trece peste eveniment și se transformă în maratonist în scaun rulant și speaker motivațional.

4. Cei mici pot urmări la cinema animația “The Canterville Ghost” (“Fantoma din Canterville”), în care o familie americană modernă se mută în conacul Canterville din Anglia și descoperă că acesta este bântuit de fantoma lui Simon de Canterville de peste 300 de ani.

5. Filmul horror “Five Nights at Freddy’s” este premiera pentru pasionații de Halloween, în care un agent de securitate începe să lucreze la localul Freddy Fazbear’s Pizza și își dă seama încă din prima seară că nu este sigur dacă vă prinde dimineața.

6. Filmul românesc “Nu aștepta prea mult de la sfârșitul lumii” regizat de Radu Jude este de asemenea prezent la cinema și abordează ca teme munca, exploatarea, oboseala și moartea.

7. Serialul “All the Light We Cannot See” va avea premiera pe platforma de streaming Netflix miercuri, 1 noiembrie. Bazat pe romanul cu același nume, serialul spune povestea unei fete oarbe din Franța și a tatălui său care fug din Parisul ocupat de naziști împreună cu un diamant legendar.

8. Netflix a început producția unui serial românesc cu șase episoade care se numește “Subteran” și îi are în rolurile principale pe actorii Ana Ularu şi Florin Piersic Jr. Serialul va spune povestea unei mame care lucrează în industria IT și ajunge să lupte sub acoperire împotriva unor interlopi bucureșteni care i-au schimbat viaţa. (Pagina de Media)

9. Mai multe blockbustere programate pentru 2024 vor fi amânate din cauza grevei actorilor, care nu s-a încheiat încă. Potrivit presei internaționale, premiera filmulului “Mission: Impossible 8” cu Tom Cruise va fi amânată cu aproape un an, din iunie 2024 în 23 mai 2025. De asemenea, “Deadpool 3” va fi lansat în toamna 2024 în loc de mai 2024, iar “Captain America: Brave New World” va fi mutat din iunie 2024 în mai 2024, întrucât este deja gata. (Inverse)

10. Apple a majorat prețul abonamentului pentru serviciul de streaming Apple TV+ de la 7 dolari la 10 dolari pe lună pentru piața americană, iar majorări similare au avut loc și pe unele piețe internaționale. De asemenea, abonamentul anual a fost mărit de la 69 de dolari la 99 de dolari. Pentru moment, serviciul Apple TV+ nu este disponibil oficial în România. (Profit)

Ți-ar mai putea plăcea
Serialul Andor din universul Star Wars are miercuri premiera pe Disney+ – Cronica de Divertisment
Ray Donovan, sezonul șapte, din 14 ianuarie pe HBO Go – Cronica de Divertisment