Concedieri masive la WeWork? – Cronica de Business

1. NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor imobiliar din România după valoarea activelor, va deschide Shopping City Târgu-Mureș în luna martie 2020, după o investiție de €70 milioane. (Profit.ro)

2. Gigantul HSBC va renunța la încă 10.000 de angajați la nivel global. (The Guardian)

3. Dezvoltatorul de jocuri Ubisoft Bucureşti vizează relocarea în 2021 într-o nouă clădire de birouri din cadrul proiectului J8 Office Park, aflat în zona Jiului şi dezvoltat de către Portland Trust, aceasta fiind una dintre cele mai mari tranzacţii de închiriere ale acestui an. (News.ro)

4. Unilever vizează înjumătățirea cantității de plastic nou utilizat până în 2025. (Reuters)

5. Firma de private equity Platinum Equity este în discuții pentru achiziția retailerului de componente pentru tiruri TruckPro, valoarea tranzacției fiind de circa $500 milioane.  (Bloomberg)

Bonus:

6. Vânzarea activelor din România ale grupului ceh de energie și utilități CEZ nu este neobservată la nivel global, fiind înregistrate peste 20 de companii care și-au exprimat interesul. La acest moment, tranzacția este în fază de preselecție a investitorilor. (Profit.ro)

7. Joburile în străinătate existente pe platforma de recrutare online eJobs.ro au adunat, de la începutul anului şi până acum, aproape 2 milioane de candidaturi, cele mai multe aparţinând celor din categoria de vârstă 25-35 de ani (aproximativ 855.000). (Bursa)

8. WeWork ar putea concedia până la 2.000 de angajați, după săptămâni de probleme legate de listarea pe bursă și presiuni din partea investitorilor. (Bloomberg)

9. Proprietarul lanţului de restaurante La Mama: „astăzi nu se mai găsesc spaţii bune pentru deschis restaurante”. (News.ro)

10. Prefera Foods, companie deținută de Raul Ciurtin, lansează o nouă marcă de produse, după o investiție de €4 milioane. (Profit.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
Vânzarea complexului de birouri U Center din cartierul bucureștean Tineretului ar putea fi tranzacția anului pe piață imobiliară – Cronica de Business
Uber își va clasifica șoferii din Marea Britanie ca angajați – Cronica de Business
3 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău