Tarom estimează pierderi de 230 milioane lei în 2021 – Cronica de Business

1. Transportatorul aerian național Tarom estimează pierderi de 230,13 milioane lei în acest an, la jumătate față de cele raportate în anul 2020, de 431,3 milioane lei. Veniturile totale preconizate pentru acest an sunt de 1,19 miliarde lei, aproape duble față de 2020. (Profit.ro)

2. Producătorul de echipamente sportive Peloton va investi $400 milioane în prima sa fabrică din SUA, situată în statul Ohio. (CNBC)

3. Compania de office sharing WeWork a avut pierderi de $2 miliarde în primul trimestru, afectată de actuala criză și de o plată pe care a trebuit să o facă fondatorului Adam Neumann, cu care a ajuns la o înțelegere după plecarea acestuia. (Bloomberg)

4. Compania germană de real estate rezidențial Vonovia este pe cale să achiziționeze rivalul Deutsche Wohnen, printr-o tranzacție în valoare de €18 miliarde. (Financial Times)

5. Subscrierile grupului austriac UNIQA în România au însumat €25,2 milioane în primul trimestru al acestui an, în creștere cu 5,7% față de același interval din 2020, când au atins €23,8 milioane. În schimb, profitul net a scăzut la €1,9 milioane, de la €2,4 milioane în primul trimestru din anul 2020. (Profit.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
Caesars Palace din Las Vegas la vânzare, Will Smith și Nas au investit într-o aplicație, iar Google a eliminat 3 milioane de business-uri false de pe hartă – Cronica de Business
Investiția SoftBank în Uber valorează cu $600 milioane mai puțin – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău