Constructorul centrului medical Enayati intră pe piață cu un parc de retail și locuințe – Cronica de Business

1. Turcii de la Synergy, constructorii centrului medical Enayati, intră pe piața imobiliară cu un parc de retail și locuințe premium, alături de omul care gestionează al doilea mare mall din Turcia. (Profit.ro)

2. Compania americană United Airlines este pe cale să trimită 16.370 de angajați în șomaj tehnic, transportul aerian fiind puternic afectat de pandemia de coronavirus. (Reuters)

3. SoftBank a condus o rundă de investiții în startup-ul indian din domeniul educației Unacademy, care este acum evaluat la $1,45 miliarde. Unacademy, care oferă cursuri online, a fost ajutată de pandemia care a mutat obiceiurile de consum aproape exclusiv către online. (Bloomberg)

4. Firma de private equity Silver Lake este în discuții pentru a investi $1 miliard în Reliance Retail, companie fondată de cel mai bogat om din India, la o evaluare de $57 miliarde. Reliance a achiziționat și faimosul lanț magazine de jucării Hamleys și este partener în India pentru branduri globale precum Tiffany & Co. (Financial Times)

5. MGM Resorts, care deține faimosul cazinou MGM Grand din Las Vegas, va renunța la 18.000 de angajați în prezent aflați în șomaj tehnic, dintr-un total de 70.000. Cazinourile au fost și ele puternic afectate de criză. (CNBC)

Ți-ar mai putea plăcea
Industria de street food din România, la peste €10 milioane – Cronica de Business
Turismul european are nevoie de €375 miliarde pentru a se redresa – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău