Delta Airlines, afaceri în scădere cu peste 75% – Cronica de Business

1. Piața de mașini electrificate din România a crescut cu aproape 60%, în pofida scăderii de peste 30% a pieței auto în acest an. (Profit.ro)

2. Agroserv Măriuţa, compania care deţine brandul Lăptăria cu Caimac,va lista în luna noiembrie a acestui an o emisiune de obligaţiuni în valoare de €3 milioane, fondurile urmând a fi folosite pentru un sistem de recuperare şi refolosire a ambalajelor, investiţie de €9 milioane. (News.ro)

3. Retailerul online din domeniul modei Asos a atras 3 milioane de noi clienți în ultimul an-acum având 23,4 milioane-și a înregistrat un profit brut în creștere cu 329%, până la valoarea de £142,1 milioane. Rezultatul pozitiv a apărut că urmare a faptului că, în perioada pandemiei, clienții au returnat mai puține produse. (BBC)

4. Compania aeriană americană Delta Airlines a înregistrat o cifră de afaceri de $3,06 miliarde în al treilea trimestru, în scădere cu peste 75% față de perioada similară a anului 2019, fiind puternic afectată de actuala criză. (CNBC)

5. Banca americană JP Morgan Chase a înregistrat afaceri de $29,9 miliarde în al treilea trimestru, doar puțin sub rezultatul de $30 miliarde înregistrat în aceeași perioadă din 2019. Profitul instituției s-a triplat în același interval, până la valoarea de $9,4 miliarde. (Forbes)

6. Compania care deține aplicația Calm, destinată meditației și somnului, vizează atragerea unei noi runde de finanțare, de circa $150 milioane, la o evaluare de $2,2 miliarde. (Bloomberg)

7. Grupul energetic italian Enel a lansat obligaţiuni asociate obiectivelor de sustenabilitate de £500 milioane, primele de acest tip pe piaţa lirei sterline, emisiunea fiind supra-subscrisă de aproape şase ori, cu oferte de aproximativ £3 miliarde. (News.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
Analiză: Rata creditelor neperformante ar putea trece de 10% – Cronica de Business
Alphabet/Google a depășit pentru prima oară pragul de $200 miliarde venituri anuale – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău