Continental și-a redus pierderile anul trecut – Cronica de Business

1. Furnizorul german de componente pentru industria auto Continental și-a redus pierderile anul trecut, însă avertizează că și 2021 va fi un an plin de provocări, în contextul pandemiei și al crizei semiconductorilor. În 2020, pierdea netă a fost de €961,9 milioane, în scădere de la €1,23 miliarde în 2019. (Profit.ro)

2. Compania aeriană American Airlines vizează o emisiune de bonduri în valoare de $5 miliarde și un împrumut de $2,5 miliarde pentru a plăti un împrumut federal, după ce a fost puternic afectată de actuala criză. (CNBC)

3. Grupul Panasonic va cumpăra firma americană de software Blue Yonder pentru 700 de miliarde de yeni ($6,45 miliarde), aceasta fiind cea mai mare achiziţie a companiei japoneze după 2011. (News.ro)

4. Firma de private equity CVC Capital Partners este aproape de a încheia o tranzacție pentru preluarea producătorului european de medicamente Cooper, pentru €2,2 miliarde. (Bloomberg)

5. Piața de publicitate online (digital advertising) din Bulgaria este estimată la €89 milioane în 2021, în timp ce piața din România are o valoare de €377 milioane, dar un ritm de creștere similar (13%). Conform estimărilor MOCAPP, raportate la mărimea pieței de Influencer Marketing din Europa, volumul de business derulat cu ajutorul creatorilor de conținut din Bulgaria se ridică la circa €1,5 milioane, în timp ce piața din România este de circa la €8-12 milioane anual. (Startup Cafe)

Ți-ar mai putea plăcea
Peste 85% din membrii Asociaţiei Analiştilor Financiar Bancari din România estimează că inflaţia va depăşi 8% în 2022 – Cronica de Business
Meta/Facebook a ieșit din top 10 cele mai valoroase companii din lume – Cronica de Business
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău