Daimler, cele mai proaste rezultate din ultima decadă – Cronica de Business

1. Compania daneză Givesco, care include și o divizie de panificație, preia grupul Sam Mills din Satu Mare, unul dintre cele mai mari grupuri din industria alimentară locală, controlat de Ioan Arcadie Bercean, „regele morăritului” din nordul țării, după ce, în  vara anului 2017 a cumpărat jumătate din acțiuni. (Profit.ro)

2. Airbus este în discuții pentru a-și răscumpăra participația de 34% deținută de Bombardier în programul de producție al aeronavelor A220. (Bloomberg)

3. Dr.Max, unul dintre cele mai mari lanţuri de farmacii din Europa Centrală şi de Est, deschide 418 farmacii în 93 de oraşe din toată România. (News.ro)

4. Daimler a înregistrat cele mai proaste rezultate din ultima decadă, după ce profitul net pe 2019 a scăzut cu 60%, până la valoarea de $2,7 miliarde milioane, în urma scandalului Dieselgate. (Financial Times)

5. Radu Georgescu, antreprenor în serie și fondatorul Gecad Ventures, devine partener și membru al boardului SeedBlink, cea mai mare platformă de Equity Crowdfunding din regiune. (Profit.ro)

Bonus:

6. Sequoia Capital este un fond de investiţii de tip venture capital , din Silicon Valley, cunoscut pentru investiţiţiile sale în Google, Apple, PayPal, Dropbox, LinkedIn, Eventbrite, Airbnb, Stripe, WhatsApp, dar şi în unicornul românesc UiPath, deschide un birou la Londra, care se vehiculează că ar putea fi condus de o româncă. (Startup Cafe)

Ți-ar mai putea plăcea
CEO-ul Citigroup: Europa se îndreaptă către o recesiune – Cronica de Business
Germania va înceta să mai cumpere cărbune din Rusia, la 1 august, iar din 31 decembrie va opri și importurile de petrol rusesc – Cronica de Business
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău