Daniel Dines a vândut acțiuni UiPath în valoare de $77 milioane – Cronica de Business

1. Goldman Sachs a investit £50 milioane în banca digitală britanică Starling, într-o rundă de investiții în valoare de £272 milioane, făcută la o evaluare de circa £1,1 miliarde. (Financial Times)

2. Companiile canadiene au fost implicate în fuziuni și achiziții în valoare de $184 miliarde până acum 2021, în creștere cu 198% față de perioada similară dee anul trecut. (Bloomberg)

3. Daniel Dines, cofondatorul și directorul general al UiPath, a obținut aproape $77,5 milioane din vânzarea unui pachet minoritar de acțiuni în cadrul ofertei publice inițiale de la New York. (Profit.ro)

4. LafargeHolcim, cel mai mare producător de ciment din lume, prezent și în România, ia în considerare vânzarea diviziei sale din Brazilia, care este evaluată la aproximativ $1,5 miliarde. (Bloomberg)

Promo: Campaniile de promovare pe digital au nevoie tot mai mult de media și performance media iar conceptele par destul de abstracte? Hai tu sau echipa ta de marketing la Mavericks Digital Academy pentru a înțelege mai bine performance media în contextul global de digital marketing. Înscrie-te la curs aici.

5. Dezvoltatorul imobiliar Warehouses De Pauw (WDP), controlat de una dintre cele mai bogate familii din Belgia, și-a fixat ca până în 2023 să dezvolte în România proiecte logistice de €131 milioane, suprafața destinată închirierii depășind 202.000 metri pătrați. (Profit.ro)

6. Retailerul de materiale de construcţii MAM Bricolaj vrea să deschidă în următorii cinci ani nouă magazine în România, dintre care o unitate în Bucureşti şi opt în ţară, cu o frecvenţă de două magazine pe an. Firma a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri de €8 milioane, în creştere cu 36% faţă de 2019. (News.ro)

7. Acțiunile Netflix au scăzut cu aproape 9% după ce compania a anunțat că, pe primul trimestru, a câștigat doar patru milioane de noi abonați, sub estimarea inițială de şase milioane. (Profit.ro)

8. Serviciul de carpooling BlaBlaCar a obținut $115 milioane în ultima rundă de atragere de fonduri, pentru a se extinde agresiv atât în Europa, cât și pe piețele mai îndepărtate. (Profit.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
România a devenit a doua piaţă pentru Revolut – Cronica de Business
Firmele chineze au atras $9,1 miliarde de pe piața americană în 2020 – Cronica de Business
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău