Dent Estet, afaceri de 46 milioane de lei – Cronica de Business

1. Dent Estet, unul din cei mai mari jucători din domeniul serviciilor de medicină dentară din România, a raportat o cifră de afaceri de 46,77 milioane lei în primele nouă luni, în creştere cu 34% faţă de perioada similară a anului trecut. (News.ro)

2. Deutsche Bank a vândut active în valoare de $50 miliarde rivalilor de la Goldman Sachs, mișcarea făcând parte din strategia de reorganizare a băncii de investiții. (Reuters)

3. Veniturile din subscrieri ale grupului Vienna Insurance Group în România au scăzut cu 12,9% în primele nouă luni ale acestui an, la €342,1 milioane, de la €392,9 milioane în intervalul ianuarie – septembrie 2018. Grupul a închis perioada cu un profit brut de €3 milioane, comparativ cu o pierdere de €72,2 milioane în septembrie 2018. (Profit.ro)

4. Facebook va achiziționa studioul care produce jocul situat în realitate virtuală Beat Saber. Prețul nu a fost făcut public. (Bloomberg)

5. Piaţa vendomatelor din România a ajuns la o valoare de peste €280 milioane, în creştere cu 9% faţă de anul trecut, în contextul în care tot mai mulţi clienţi preferă soluţiile de proximitate când consumă cafea, snacks-uri sau bauturi racoritoare, iar calitatea cafelei de la automate a crescut semnificativ în ultimii ani. (News.ro)

Bonus:

6. Grupul Carmistin, activ în industria cărnii, vrea să investească €120 milioane în următorii cinci ani pentru dezvoltarea businessului. (ZF)

Ți-ar mai putea plăcea
Administratorul averii lui Patriciu vinde clădirea Banu Antonache – Cronica de Business
Lumea are 2.101 miliardari – Cronica de Business
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău