Etihad va oferi asigurări pentru călătorii care se îmbolnăvesc de Covid-19 – Cronica de Business

1. Trezoreria Italiei vrea să găsească până la finalul anului un cumpărător pentru Monte dei Paschi di Siena, pentru a ajuta banca salvată anterior de stat să-și rezolve problemele legate de creditele neperformante. (Profit.ro)

2. Compania aeriană Etihad Airways va oferi asigurări pentru călătorii care se îmbolnăvesc de Covid-19 în decurs de 31 de zile de la primul zbor. Clienții vor avea asigurate servicii medicale de până la €150,000 și 14 zile de carantină cu costuri plătite în limita a €100 pe zi. (Reuters)

3. Compania din domeniul agriculturii Louis Dreyfus este în discuții pentru a vinde o participație către fondul suveran al Abu Dhabi, ADQ. Acesta ar fi primul investitor din afara familiei care deține controlul companiei de la înființare, acum 169 de ani. (Bloomberg)

4. Samsung Electronics a bătut palma cu americanii de la Verizon și va construi rețeaua 5G pentru compania de telecomunicații. Tranzacția valorează $6,6 miliarde, iar coreenii de la Samsung profită de restricțiile impuse de administrația Trump chinezilor de la Huawei. (Financial Times)

5. Compania rusească de tehnologie Yandex, prezentă și în România prin serviciul de ridehailing Yango, mai investește $150 de milioane în divizia de mașini autonome pe care o deține împreună cu Uber, reducând totodată cota partenerilor americani din acest business comun. (Startup Cafe)

Ți-ar mai putea plăcea
Goldman Sachs şi-a redus estimarea privind creşterea economiei SUA în 2022 de la 4,2% la 3,8% – Cronica de Business
Profitul Amazon a crescut cu 98%, ritm anual – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău