Expo Market Doraly, la vânzare pentru peste €100 milioane – Cronica de Business

1. Complexul comercial Expo Market Doraly din Afumați, împărțit egal de omul de afaceri Gheorghe Iaciu și grupul financiar HSBC, unul dintre cele mai mari din lume, a fost scos la vânzare cu peste €100 de milioane. (Profit.ro)

2. Aproape 100 de companii și-au mutat sediile din Marea Britanie în Olanda înainte de Brexit. (Reuters)

3. Casa de avocatură internațională Dentons, prezentă și în România, a numit un Chief Mindfulness Officer, al cărui rol va fi să învețe angajații firmei despre problemele legate de stres, perfecționism, precum și pericolele multi-taskingului. (The Law Gazette)

4. Producătorul elen de bijuterii Folli Follie, al cărui produse sunt disponibile și pe piața românească, a mandatat Deloitte și Savigny Partners să evalueze o potențială vânzare a diviziei sale britanice, care comercializează bijuterii sub brandul Links of London. (Reuters)

5. Romaqua Group, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa băuturilor, a finalizat o investiţie de €12,6 milioane în producţie. (ZF)

Bonus:

6.  Gigantul Big Pharma Amgen va achiziționa medicamentul Otezla, destinat tratamentului psoriazisului, de la Celgene pentru $13,4 miliarde în cash. (MarketWatch)

Ți-ar mai putea plăcea
Samsung, scădere de 56% a profitului operațional – Cronica de Business
Cinci bănci amendate de Comisia Europeană, Burberry a avut un profit sub așteptări și avioanele supersonice sunt pe cale să revină – Cronica de Business

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău