ExxonMobil ar putea ieşi din România – Cronica de Business

1. ExxonMobil testează piața în vederea vânzării fie a subsidiarei din România, fie a participației de 50% pe care o deține în Neptun Deep, dar încă nu a fost identificat un cumpărător. (Profit.ro)

2. Grupul energetic Enel şi-a planificat investiţii de €28,7 miliarde până în 2022 şi un profit net curent de €6,1 miliarde, mai mare cu 27% faţă de €4,8 miliarde estimat în acest an. (News.ro)

3. Compania Ant Financial, fondată de miliardarul Jack Ma, caută să strângă $1 miliard în fonduri pentru investiții în start-upuri din Asia. (Bloomberg)

4. Banca Angliei a amendat Citigroup cu £43,9 milioane, cea mai mare valoare acordată până în prezent, pentru felul în care și-a făcut raportările în perioada 2014-2018. (Reuters)

5. Hewlett Packard Enterprise a înregistrat un profit net de $480 milioane în al patrulea trimestru fiscal, în creștere cu 9% față de perioada similară a anului trecut, la venituri totale de $7,22 miliarde. (ZDNet)

Bonus:

6. BRD și Raiffeisen Bank cumpără de la BCR câte un pachet de 33% din acțiunile companiei CIT One (fosta BCR Procesare), parte a grupului BCR. (Profit.ro)

7. Dell Technologies ia în considerare vânzarea diviziei de cibersecuritate, o tranzacție care ar putea avea o valoare totală de circa $1,8 miliarde. (Bloomberg)

8. Producătorul de încălţăminte Marelbo din Suceava vrea ca în cinci ani să acopere România cu 100 de magazine şi tatonează şi ieşirea pe pieţele externe în 2020. (ZF)

Ți-ar mai putea plăcea
Sony plătește $3,6 miliarde pentru dezvoltatorul de jocuri Bungie – Cronică de Business
Profitul Airbnb a crescut cu 280% în trimestrul 3 – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău