Listarea Aramco la New York, prea riscantă pentru board-ul companiei – Cronica de Business

1. Directorul general al Transgaz, Ion Sterian, și directorul general al Black Sea Oil & Gas, Mark Beacom, au semnat vineri la Corbu, Constanța, ordinul de începere a lucrărilor pentru proiectele celor două companii în vederea preluării producției provenite din Proiectul Dezvoltare Gaze Naturale Midia (Proiectul MGD) în Sistemul Național de Transport (SNT). (Profit.ro)

2. Blued, cea mai mare aplicație de dating pentru persoanele de același sex din China, plănuiește o ofertă publică inițială în SUA, pentru a atrage circa $200 milioane. Compania este evaluată la $1 miliard. (Bloomberg)

3. Băncile britanice ar putea pierde până la 25% la profituri dacă Regatul Unit părăsește Uniunea Europeană fără un acord. (Reuters)

4. Ulta Beauty, care operează peste 1.100 de magazine de cosmetice în Statele Unite, a înregistrat o cifră de afaceri de $1,67 miliarde în al doilea trimestru al anului, sub așteptările analiștilor. (CNBC)

5. Preluarea unei divizii a British Steel de către francezii de la Systra va salva câteva sute de joburi. (Sky News)

Bonus:

6. Board-ul gigantului saudit din domeniul petrolier Aramco a determinat că o listare la New York ar atrage prea multe riscuri din punct de vedere legal, însă decizia finală cu privire la această opțiune va veni din partea prințului moștenitor. (Reuters)

7.  Sony își va vinde participația în valoare de $756 milioane în producătorul de echipamente de imagistică Olympus, decizie primită cu optimism de investitori. (Financial Times)

8. Un grup spaniol vrea să construiască birouri şi un hotel în rondul de la intersecţia cu Mircea Vulcănescu. (ZF)

Ți-ar mai putea plăcea
O cafenea din Iași vinde vouchere pentru după criza Covid-19 – Cronica de Business
Damen va disponibiliza 870 de angajaţi din România – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău