Festivalul de artă vizuală Spotlight are loc în weekend în București – Cronica de Divertisment

1. Drama istorică “Amsterdam” cu Christian Bale în rolul principal are astăzi premiera la cinema. Plasat în anii ’30, filmul regiat de David O. Russell spune povestea a trei prieteni care sunt, pe rând, martori ai unei crime, apoi suspecți principali și, în final, cei care scot la lumină unul dintre cele mai șocante comploturi din istoria Statelor Unite.

2. “Halloween Ends” (“Halloween: Sfârșitul”), al 13-lea și ultimul film din franciza “Halloween”, poate fi urmărit de astăzi la cinema. Legendara înfruntare dintre Michael Myers și Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) ajunge la un climax înfiorător la 44 de ani de la lansarea primului film din serie.

3. Filmul românesc “Fără prelungiri” intră astăzi în cinematografe. Violeta este directoarea unui azil de bătrâni care pune la punct un plan pentru delapidarea de fonduri europene, inclusiv prin finanțarea unei echipe de fotbal a azilului. Când adevărul iese la iveală, antrenorul echipei de fotbal va face tot posibilul să își salveze jucătorii.

4. Festivalul de artă vizuală în aer liber Spotlight are loc în acest weekend în București. De astăzi până duminică, Spotlight va anima Calea Victoriei între Ateneul Roman și Cercul Militar Național cu instalaţii artistice, proiecţii de video mapping, holograme, expoziţii şi alte instalaţii interactive. De asemenea, va exista un spectacol de video-mapping și la Arcul de Triumf, cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la inaugurarea monumentului. (News.ro)

5. Festivalul Internațional de Animație Animest se desfășoară în această perioadă în București până în 16 octombrie. Numeroase animații vor fi proiectate în cinematografe și spații culturale din București, iar un abonament cu acces la toate evenimentele costă 350 lei. (Evenbook)

Bonus: Organizatorii festivalului Electric Castle au anunțat că ediția de anul viitor va avea loc în perioada 19-23 iulie. Biletele au fost deja puse în vânzare și au prețuri promoționale până în 20 octombrie. Astfel, un abonament cu acces general costă 119 euro fără taxe, comparativ cu prețul de standard de 200 de euro fără taxe. (Electric Castle)

6. Serialul documentar “Notre-Dame” va avea premiera pe platforma de streaming Netflix miercuri, 19 octombrie. Producția franceză prezintă intervenția pompierilor la incendiul care a avut loc la Catedrala Notre-Dame din Paris în 2019, precum și efectele asupra locuitorilor din capitala Franței.

7. Orchestra Simfonică București va susține un nou concert de Anul Nou la Sala Palatului din București în 30 decembrie de la ora 19:00. Biletele au fost deja puse în vânzare la prețuri cuprinse pre-sale cuprinse între 106 lei și 265 lei. Dirijorul principal al spectacolului va fi John Axelrod. (Entertix)

8. Trupa rock Cargo va susține un concert la Sala Palatului în 24 februarie 2023 pentru a sărbători 20 de ani de la lansarea celebrei piese “Ploaia”. Concertul se numește Balade Rock și va include în mare parte balade rock. Prețurile biletelor variază între 69 lei și 179 lei în funcție de locul ocupat în sală. (IaBilet)

9. Disney+ a publicat trailer-ul documentarului în 6 părți “Limitless with Chris Hemsworth” (“Chris Hemsworth: Dincolo de limit”), care va avea premiera pe platformă în 16 noiembrie. Producția este realizată de National Geographic și explorează modul în care omenirea poate combate îmbătrânirea și descoperi întregul potențial al corpului uman.

10. Paramount Plus a publicat primul trailer pentru al treilea și ultimul sezon al serialului “Star Trek: Picard”, în care căpitanul Jean-Luc Picard primește un apel de urgență și își formează o echipă alături de vechii săi prieteni din serialul “Next Generation”. De asemenea, Paramount Plus a publicat și un teaser pentru al cincilea sezon al serialului “Star Trek: Discovery”.

Star Trek: Picard: trailer sezonul 3

Star Trek: Discovery: trailer sezonul 5

Ți-ar mai putea plăcea
„Joker” ajunge în cinematografele din România în acest weekend – Cronica de Divertisment
Toate sezoanele din serialul “Friends” vor fi disponibile pe platforma HBOGo începând din 15 aprilie – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău