Happy Cinema este în prezent singurul cinema din București care s-a redeschis – Cronica de Divertisment

1. Happy Cinema este în prezent singurul cinema din București care s-a redeschis după relaxarea restricțiilor. În program nu figurează însă nicio premieră, întrucât marii distribuitori internaționali au restrâns puternic programul lansărilor. În acest context, cele mai interesante producții care pot fi văzute la cinema în această perioadă sunt Tenet (SF regizat de Christopher Nolan, 2020), Mulan (aventuri, 2020) sau Bloodshot (film de acțiune cu Vin Diesel, 2020). (Happy Cinema)

2. Serialul documentar “Spycraft” este disponibil pe Netflix și explorează lumea gadgeturilor și tehnologiilor care au fost folosite de-a lungul timpul în spionaj. Pe parcursul celor opt episoade vei descoperi detalii despre tehnologiile de supraveghere video și audio, despre otrăvuri mortale sau modul în care pot fi obținute informații. Unul dintre episoade este dedicat decriptării datelor digitale. (Trailer)

3. Filmul istoric “1917” (“1917: Speranță și moarte”) (2019) va fi disponibil pe Netflix începând de luni, 1 februarie. Așa cum sugerează și numele, acțiunea este plasată spre finalul Primului Război Mondial și relatează misiunea a doi soldați britanici. Aceștia sunt trimiși în teritoriul inamic pentru a transmite un mesaj prin care să prevină o ambuscadă împotriva a 1.600 de soldați la scurt timp după retragerea trupelor germane în timpul operațiunii Alberich. (Trailer)

4. Celebrul film “Titanic” (1997) cu Leonardo di Caprio și Kate Winslet în rolurile principale va fi disponibil pe HBO Go de luni, 1 februarie. Filmul explorează scufundarea vasului Titanic în 1912 prin intermediul unei povești de dragoste dintre americanca Rose DeWitt Bukater de 17 ani din clasa superioară și tânărul pasager de clasa a treia Jack Dawson. Regia este semnată de James Cameron. (Trailer)

5. Filmul biografic “Tolkien” (“Tolkien: Dincolo de poveste”) (2019) va avea premiera pe HBO Go duminică, 31 ianuarie. Filmul oferă o perspectivă asupra tinereții viitorului scriitor J.R.R. Tolkien, care după ce rămâne orfan își găsește inspirația artistică în rândul unui grup de colegi marginalizați. Izbucnirea Primului Război Mondial amenință să distrugă această “frăție”, iar experiențele din această perioadă pun bazele celebrelor sale romane cu mituri din Pământul Mijlociu, inclusiv “Stăpânul Inelelor” și “Hobbitul”. (Trailer)

6. Filmul de acțiune și comedie “The Gentlemen” (“Gangsteri cu stil”) (2019) cu Matthew McConaughey în rolul principal va fi disponibil pe Netflix începând de luni, 1 februarie. McConaughey interpretează rolul unui american care și-a construit la Londra o afacere din traficul cu marijuana, dar care caută un potențial înlocuitor pentru a se retrage din activitate. (Trailer)

7. Al doilea sezon al serialului horror și psihologic “Servant” a avut recent premiera pe Apple TV+. Acțiunea se petrece în Philadelphia, acolo unde un cuplu este în doliu după o tragedie. Noile probleme ale căsniciei sunt amplificate de o forță misterioasă care pătrunde în casele lor. În rolurile principale joacă Lauren Ambrose și Toby Kebbell. (Trailer)

8. Warner Bros. a publicat primul trailer la noul film cu monștri “Godzilla vs. Kong”. Împreună cu o tânără orfană de care a avut mereu grijă, Kong pleacă într-o călătorie pentru a-și găsi adevărata casă, însă în calea lui apare Godzilla. Confruntarea dintre cei doi “uriași” promite să fie una epică datorită efectelor vizuale. Filmul este programat să apară la cinematografele din România în 26 martie, zi în care va fi disponibil în SUA și pe platforma HBO Max. (Trailer)

9. Teatrul de Artă București s-a redeschis pentru public și propune două piese de teatru în acest weekend. Reprezentația pentru “Fata din curcubeu” va avea loc sâmbătă, 30 ianuarie, la ora 19:15, și o are în centrul atenției pe actriță Marcela Motoc, care a interpretat această piesă în limba franceză în 2013 la Paris. Duminică, 31 ianuarie, tot de la ora 19:15, va avea loc piesa de teatru “Fata din casa vagon” după un roman scris de Ana Maria Sandu. Biletele costă 50 de lei și se vând în limita a 30% din capacitatea sălii. Teatrul Național și Teatrul de Comedie își vor relua activitatea din 5 februarie. (Eventbook)

10. Trupa The Mono Jacks sărbătorește un an de la lansarea ultimului album prin intermediul unui concert susținut în clubul Expirat din București miercuri, 3 februarie, începând cu ora 21:00. Concertul are loc fără public la fața locului, însă va fi transmis online, iar fanii pot achiziționa unul dintre cele trei bilete disponibile la prețuri de 35 lei, 50 lei și 75 lei. (Urban)

Ți-ar mai putea plăcea
A început Bucharest Science Festival – Cronica de Divertisment
„Toy Story 4” are în acest weekend premiera în Statele Unite – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău