Festivalul de muzică Untold are loc în acest weekend la Cluj-Napoca – Cronica de Divertisment

1. Filmul “Meg 2: The Trench’ (“Meg 2: Confruntare în adâncuri”) este singura premieră a săptămânii în cinematografe. Actorul Jason Statham revine în rolul lui Jonas Taylor, care conduce o echipă de cercetare într-o scufundare pentru explorarea unor zone adânci ale oceanului. Călătoria lor se transformă în haos din cauza unei operațiuni ilegale de minerit și a confruntării cu megalodoni, o specie dispărută de rechin.

2. Documentarul sportiv în patru părți “Untold: Johnny Football” va avea premiera pe platforma de streaming Netflix marți, 8 august. În cel de-al treilea sezon, documentarul explorează viața și cariera jucătorului de fotbal american Johnny Manziel, care a fost poreclit Johnny Football. După o ascensiune spectaculoasă în sport, Manziel nu a reușit să gestioneze faima câștigată, iar acum explică ce s-a întâmplat în spatele scenei.

3. Documentarul “Destination NBA: A G League Odyssey” are premiera pe platforma de streaming Amazon Prime Video marți, 8 august. Producția oferă o perspectivă inedită asupra competiției NBA G League, în care tineri baschetbaliști încearcă să-și facă un nume și să-și continue cariera spre NBA, campionatul nord-american de baschet.

https://www.youtube.com/watch?v=qZ0WMMY2_Z4

4. Al doilea sezon al documentarului “Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty” (“Momentul victoriei: Ascensiunea dinastiei Lakers”) va avea premiera pe platforma de streaming HBO Max luni, 7 august. Producția abordează viețile personale și profesionale ale jucătorilor de la echipa de baschet Los Angeles Lakers din anii ‘80, printre care s-au numărat Magic Johnson și Kareem Abdul-Jabbar. Serialul are la baza cartea “Showtime: Magic, Kareem, Riley, and the Los Angeles Lakers Dynasty of the 1980s” scrisă de Jeff Pearlman.

5. Al treilea sezon al serialului “Only Murders in the Building” (“Crime în Imobil”) va avea premiera pe platforma Disney+ marți, 8 august. Interpretaţi de Steve Martin, Martin Short și Selena Gomez, Charles, Oliver și Mabel investighează o crimă petrecută în culisele unui spectacol de pe Broadway.

6. Al doilea sezon al serialului “The Bear” (“Ursul”) este disponibil din această săptămână pe platforma de streaming Disney+. Tânărul bucătar Carmy şi echipa sa se străduiesc să îşi transforme localul de sandvișuri ponosit într-un restaurant de fine dining, însă în același timp trec și printr-o serie de schimbări în viață.

7. Animația de comedie SF “Strange Planet” va putea fi urmărită pe platforma Apple TV+ începând de miercuri, 9 august. Producția spune povestea unei specii de pe o altă planetă care încearcă să înțeleagă complexitatea trăsăturilor umane.

8. În acest weekend are loc o nouă ediție a festivalului Untold de la Cluj-Napoca. Trupa americană de pop-rock Imagine Dragons, una dintre cele mai apreciate din line-up, va concerta vineri de la ora 22:10 pe scena principală, în timp ce concertul lui Armin van Buuren este programat în noaptea de duminică spre luni de la ora 03:00, după recitalul lui David Guetta. Abonamentele s-au epuizat, însă sunt încă disponibile bilete pentru fiecare zi de festival, la prețuri de 890 lei pentru vineri, 730 lei pentru sâmbătă și 730 lei pentru duminică. Biletele VIP au prețuri de la 1.000 lei pe zi. (Untold, Hotnews)

9. Festivalul Rockstadt Extreme Fest are loc până duminică la Râșnov. Printre trupele care vor urca pe una dintre cele trei scene ale festivalului se numără Perturbator, Avatar, Agnostic Front, Trivium sau Arch Enemy. Un abonament pentru toate zilele festivalului costă 880 lei. (Rockstadt Extreme Fest)

10. Disney+ a anunțat că al doilea sezon al serialul Loki va avea premiera pe platformă în 6 octombrie. Producția face parte din Universul Cinematic Marvel, iar acțiunea se petrece după evenimentele din filmul “Avengers: Endgame (2019)”, în care o versiune alternativă a lui Loki a produs o nouă cronologie.

Ți-ar mai putea plăcea
Noul serial spaniol “Sky Rojo”, realizat de creatorii “La Casa de Papel”, are premiera astăzi pe Netflix – Cronica de Divertisment
Premiera săptămânii în cinematografele din România este muzicalul “West Side Story” – Cronica de Divertisment