Festivalul Untold are loc la Cluj-Napoca între 4-7 august – Cronica de Divertisment

1. Documentarul “Pentru mine tu ești Ceaușescu”, regizat de Sebastian Mihăilescu, are astăzi premiera în cinematografe. Într-o producție care se încadrează la limita dintre ficțiune și documentar, tineri cu vârste între 15 și 22 de ani participă la audiții pentru rolul lui Nicolae Ceaușescu din tinerețe, la mijlocul anilor 1930. Practic, adolescenții transformă în ficțiune o serie de documente oficiale și se raportează la tânărul comunist ca la un personaj de ficțiune, fără idei preconcepute, și își însușesc caracteristicile sale în funcție de pasiunile lor.

2. Cei mici pot urmări la cinema animația “DC League of Super-Pets” (“Gașca Animăluțelor DC”), în care Superman și restul Ligii Justiției sunt răpiți, iar Krypto trebuie să convingă un grup de animale fără stăpân – Ace câinele, PB porcul cu burtă, Merton țestoasa și Chip veverița – să-și stăpânească puterile recent descoperite și să-l ajute să-i salveze pe supereroi.

3. Fanii filmelor cu accente horror pot vedea “Orphan: First Kill” (“Orfană: Îngerul morții”), un prequel al originalului horror “Orphan”. După ce evadează dintr-un centru psihiatric estonian, Esther călătorește în America și se recomandă drept fiica dispărută a unei familii bogate. Aici ajunge însă față în față cu o mamă care își va proteja familia de „copilul” criminal cu orice preț.

4. Coproducția europeană “Il buco” (“Grota”) se petrece în anii ‘60, când mai mulți tineri speologi se aventurează într-una dintre cele mai adânci peșteri din lume, la peste 700 de metri sub pământ, unde nu a ajuns nimeni niciodată.

5. Festivalul de muzică electronică “Untold” are loc în perioada 4-7 iulie pe stadionul Cluj Arena din Cluj-Napoca. Printre artiștii care vor concerta la ediția din acest an se numără J Balvin, David Guetta, Don Diablo, G-Eazy, Kygo, Morten, Oliver Heldens, Paul Kalkbrenner LIVE, Tujamo, Hardwell, Steve Aoki, Alok, Lost Frequencies sau Vini Vici, la care se adaugă Major Lazer, Above & Beyond și artista britanică Anne-Marie. Biletele sunt încă disponibile la prețuri cuprinse între 70 euro și 80 euro pentru o zi, în timp ce costul unui abonament valabil pentru toate cele patru zile ale festivalului este de 179 euro. (Untold, InfoMusic)

Bonus: Marvel a anunțat primele detalii despre fazele 5 și 6 ale Universului Cinematic Marvel de filme cu supereroi. Astfel, compania a anunțat nu mai puțin de 16 producții: filmele vor apărea în cinematografe, în timp ce serialele vor fi disponibile pe platforma de streaming Disney+. Printre filmele care urmează să apară la cinema se numără Black Phanter: Wakanda Forever (11 noiembrie, ultimul film din faza 4), “Ant-Man and the Wasp: Quantumania”, “Guardian of the Galaxy: Volume 3” sau “Blade”. Printre seriale figurează “She-Hulk: Attourney at Law”, “Secret Invasion” și “Loki”. (Malaezu)

6. Luni, 1 august, de la ora 19:30, trupa finlandeză Nightwish va susține un concert la complexul expozițional Romexpo din București. Concertul face parte din turneul “HUMAN. :II: NATURE.”, similar cu numele ultimului album lansat în aprilie 2020. În prezent se mai găsesc bilete la toate cele trei categorii, iar acestea au prețuri de 169 lei, 259 lei și 349 lei. (IaBilet)

7. Festivalul de muzică rock Rockstadt Extreme Fest are loc în perioada 3-7 august la Râșnov. În cadrul festivalului vor urca pe scenă peste 50 de trupe, printre care se numără și câteva din România: Blacksheep, Cargo, Celelalte Cuvinte sau Gothic. Abonamentele sunt deja epuizate, însă mai sunt disponibile bilete de câte o zi la prețul de 250 lei. (Rockstadt Extreme Fest)

8. Trupa BUG Mafia va susține un concert în aer liber astăzi, de la ora 19:30, la centrul expozițional Romexpo din București. Biletele în fața scenei costă 149 lei, în timp ce biletele de Categoria B sunt disponibile pentru 119 lei. (IaBilet)

9. Serialul-documentar “All or Nothing: Arsenal” va avea premiera pe platforma Amazon Prime Video joi, 4 august. Producția promite să ofere dezvăluiri inedite din vestiarul echipei de fotbal Arsenal antrenate de Mikel Arteta de pe parcursul sezonului 2021-2022, precum și o serie de informații despre stadionul Emirates.

10. Cinci filme din seria “Spider-Man” sunt disponibile pe platforma Disney+ începând de astăzi. Este vorba despre producțiile “Uimitorul Om-Păianjen” (2012), “Uimitorul Om-Păianjen 2” (2014), “Omul-Păianjen: În lumea păianjenului” (2018), “Omul-Păianjen: Întoarcerea acasă” (2017) şi “Omul-Păianjen: Departe de casă” (2019). Disney+ menționează că în perioada următoare vor fi disponibile și alte filme produse de Sony Pictures. (News.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
Netflix a anunțat că Michelle Obama va fi gazda unui show de gătit pentru copii – Cronica de Divertisment
“Star Wars: The Rise of Skywalker” este premiera acestui final de an – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău