Filmul A Man Called Otto cu Tom Hanks, premiera săptămânii în cinematografe – Cronica de Divertisment

1. Premiera săptămânii în cinematografele din România este “A Man Called Otto” (“Un bărbat pe nume Otto”), bazat pe romanul “A Man Called Ove” scris de Fredrik Backman. Tom Hanks interpretează rolul unui bărbat morocănos care locuiește singur după pierderea soției și a cărui viață se schimba semnificativ în bine după ce lângă casa lui se mută o familie tânără.

2. Un alt film cu premiera în acest weekend este “M3gan”, în care o specialistă în robotică inventează M3gan, o păpușă-robot programată să fie cel mai bun companion al unui copil. Specialista în robotică apelează ea însăși la M3gan când devine tutorele unei nepoate de 8 ani, însă decizia va avea consecințe greu de imaginat.

3. Cei mici pot vedea la cinema animația “Mummies” (“Mumiile: Aventuri moderne”), în care trei mumii ajung în Londra și pornesc în căutarea unui inel antic care a aparținut familiei regale și care a fost furat de un arheolog.

4. Noul serial-documentar “Break Point” are astăzi premiera pe platforma de streaming Netflix. Realizat de aceeași echipă ca și “F1: Drive to Survive”, serialul urmărește mai mulți jucători și jucătoare pe parcursul sezonului de tenis din 2022, inclusiv cu momente din viața personală din afară circuitului și cu modul în care au trecut peste accidentari.

5. Documentarul sportiv “Superleague: The War for Football” are astăzi premiera pe platforma Apple TV+. Producția oferă detalii despre intenția a 12 cluburi europene de a fonda o competiție de fotbal inter-cluburi care să rivalizeze cu Champions League și modul în care planurile au fost ulterior abandonate.

6. Al doilea și ultimul sezon al serialului “Carnival Row” cu Orlando Bloom într-unul dintre rolurile principale va avea premiera pe platforma Amazon Prime Video marți, 17 ianuarie. Acțiunea se petrece într-o lume fantastică în care oamenii se luptă cu diverse creaturi, iar fostul inspector Rycroft Philostrate investighează o serie de crime care declanșează tensiuni sociale.

7. Al treilea și ultimul sezon al serialului “Sky Rojo” poate fi urmărit de astăzi pe platforma Netflix. La 6 luni de la confruntarea finală cu Romeo, trei foste prostituate realizează că dacă vor cu adevărat să fie libere trebuie să-l ucidă pe omul care le furniza clienți.

8. Filmul documentar “The Territory” (“Apărătorii teritoriului”) poate fi urmărit de astăzi pe platforma Disney+. Producția oferă un portret al vieții de zi cu zi a comunității indigene Uru-eu-wau-wau din junglă Amazoniana. O parte din documentar a fost filmat chiar de către populația indigenă.

9. A apărut primul trailer pentru noul film “Renfeild” (“Asistentul vampirului”), în care actorul Nicholas Cage interpretează rolul lui Dracula. Producția aduce un aer proaspăt, întrucât se concentrează pe dorința subalternului lui Dracula, interpretat de Nicholas Hoult, de a ieși din această relație toxică, în contextul în care în precedentele filme cu Dracula acesta este portretizat ca fiind foarte loial. Filmul va avea premiera în cinematografele din România în 7 aprilie. (ScreenRant)

10. Noul serviciu de streaming SkyShowtime a anunțat că a achiziționat drepturile pentru 21 de producții HBO, printre care și serialele românești “Ruxx”, “Hackerville” şi “Bani negri”. Acestea au fost disponibile inițial pe HBO Max, însă au fost eliminate după fuziunea dintre Warner Bros. și Discovery. Serviciul SkyShowtime urmează să se lanseze pe piața din România cel târziu la sfârșitul lunii martie a acestui an. (Cinemagia)

Ți-ar mai putea plăcea
50+ de concerte din arhiva Montreux Jazz Festival pot fi urmărite gratuit timp de o lună pe site-ul oficial – Cronica de Divertisment
Noul serial horror Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities, pe Netflix din 25 octombrie – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău