Filmul cu super-eroi Ant-Man and the Wasp: Quantumania, de astăzi în cinematografe – Cronica de Divertisment

1. Filmul cu super-eroi “Ant-Man and the Wasp: Quantumania” are astăzi premiera la cinema. Producția este primul film din faza a cincea a celebrei serii Marvel Cinematic Univers, în care super-eroii Omul-Furnică și Viespea se reunesc pentru a-și continua aventurile alături de noi creaturi ciudate.

2. Filmul de acțiune “Assassin Club” (“Liga asasinilor”) poate fi urmărit de astăzi la cinema. Asasinul Morgan Gaines primește un contract pentru a ucide 7 persoane, însă descoperă că toate cele 7 ținte sunt, de fapt, asaisini angajați să-l omoare pe el, așa că decide să-l găsească pe cel care a pus totul la cale.

3. Filmul dramatic “Till” bazat pe fapte reale apare astăzi la cinema. Producția spune povestea educatoarei Mamie Till-Bradley, care decide să-i caute pe cei implicați în uciderea fiului său în 1955 și să demaște rasismul din spatele atacului.

Bonus 1: Platforma de streaming SkyShowtime s-a lansat în România în 14 februarie. Prețul unui abonament este de 4 euro pe lună, însă până în 11 aprilie abonații primesc o reducere de 50% pe viață, atât timp cât păstrează abonamentul activ, astfel că vor plăti doar 2 euro pe lună. Practic, cu această ofertă, SkyShowtime este cel mai accesibil serviciu de streaming din România. Platforma va oferi din luna martie inclusiv o serie de producții românești realizate de HBO, printre care se numără “Hackerville”, “One True Singer”, “Ruxx” sau “Tuff Money” (“Bani negri”). Printre producțiile disponibile la lansare se numără filmele “Jurassic World Dominion”, “Ray Donovan: The Movie” și “Top Gun: Maverick”, iar printre seriale “1883”, “American Gigolo”, “Star Trek: Strange New Worlds” sau “Vampire Academy”. (SkyShowtime)

4. “The Perfect Escape” este producția de la cinema dedicată Zilei Îndrăgostiților. Acțiunea se petrece într-o cabană izolată la munte, acolo unde patru cupluri își redescoperă relația pe parcursul unui weekend.

5. Filmul românesc “Ouăle, franceza și ardelenii” regizat de Tudor Botezatu este disponibil în cinematografe. Tică este singurul rămas neînsurat și este păcălit de frații săi că a ajuns la vârsta la care ori se însoară, ori înnebunește. Lucrurile se complică atunci când în peisaj apăr un popă străin, o franțuzoaică feministă care vrea să împiedice cu orice cost Ziua Lânii și trei mândre care nu mai știu cum au ajuns la stână.

6. Fanii filmelor asiatice pot vedea la cinema producția “Decision to Leave” (“Decizia de a pleca”), în care un detectiv cu experiență investighează moartea suspectă a unui bărbat prăbușit de pe vârful unui munte. Pe măsură ce investighează, detectivul se simte tot mai atras de tânăra văduvă.

7. Al treilea și ultimul sezon al serialului SF “Star Trek: Picard” are premiera astăzi pe Paramount+. Producțiile Paramount+ sunt disponibile în România pe noua platfroma de streaming SkyShowtime, însă este posibil ca acesta să apară și în catalogul serviciului Amazon Prime Video. În noul sezon, Jean-Luc Picard se reîntâlnește cu o parte din fostul echipaj al navei USS Enterprise, printre care Geordi La Forge, Worf, William Riker, Beverly Crusher Deanna Troi, care sunt urmăriți de un inamic misterios.

Bonus 2: Netflix a scăzut prețul abonamentului Basic pentru România de la 8 euro la 5 euro pe lună, iar acest lucru este valabil atât pentru noii abonați, cât și pentru abonații existenți. Abonamentul Basic oferă acces la conținut în format HD de pe un singur dispozitiv simultan. În schimb, prețul abonamentului superior, numit Standard, a rămas 10 euro pe lună, în schimbul cărora utilizatorul are acces la conținut în format FullHD de pe două dispozitive simultan. (Netflix)

8. Filmul “Sharper” cu Julianne Moore și actorul român Sebastian Stan are astăzi premiera pe platforma Apple TV+. Un tânăr vrea să se răzbune pe familia lui pentru că nu l-a acceptat și, în acest sens, îi „încurcă” pe alți bogați pentru a obține situația financiară pe care și-o dorește.

9. Organizatorii Festivalului Neversea au anunțat primul val de artiști care vor participa la ediția din acest an, ce va avea loc la Constanța în perioada 6-9 iulie. Pe listă figurează, printre alții, Alok, considerat al patrulea DJ din lume, care vine în premieră la Neversea. De asemenea, vor mai susține concerte Salvatore Ganacci, Don Diablo, Morten, Nicole Cherry sau Spike. Cel mai accesibil abonament pentru toate zilele festivalului costă 99 de euro, la care se adaugă taxe. (Neversea)

10. Trupa norvegiană de rock alternativ Madrugada a anunțat că va reveni în România pentru un concert care va avea loc în 23 iunie la Iași, în cadrul festivalului Rocanotherworld 2023 din 22-25 iunie. Prețul unui abonament early-bird pentru acces la toate zilele festivalului costa 290 lei. (Madrugada, IaBilet)

Bonus 3: A apărut primul trailer pentru Fast X, al 10-lea film din seria Fast&Furious. Dominic Toretto (Vin Diesel) trebuie din nou să-și protejeze familia în fața lui Cipher, care găsește un aliat în persoana lui Dante Reyes (Jason Momoa), dornic să răzbune moartea tatălui său.

Ți-ar mai putea plăcea
Simona Halep și Darren Cahill vor fi mâine la SportsFestival, în Cluj-Napoca – Cronica de Divertisment
Al patrulea sezon al serialului “Fargo” va putea fi urmărit pe HBO Go de joi, 1 aprilie – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău