Serialul Berlin, spion-off al producției La Casa del Papel, are astăzi premiera pe Netflix – Cronica de Divertisment

1. Filmul „Dream Scenario” („Scenariu de vis”) cu Nicolas Cage în rolul principal are astăzi premiera la cinema. Cage interpretează rolul unui profesor care descoperă că a început să apară în visele altor oameni, astfel că brusc devine o celebritate.

2. Filmul romantic „Anyone But You” („Iubesc să te urăsc”) are de asemenea premiera la cinema. După o primă întâlnire foarte reusită, atracția dintre Bea și Ben dispare, însă cei doi se reîntâlnesc apoi pe neașteptate la o nuntă în Australia, unde vor face ceea ce ar face orice om în toată firea: se vor purta ca și când formează un cuplu.

3. Noul serial spaniol „Berlin”, un spin-off al popularului serial „La Casa del Papel”, are astăzi premiera pe platforma de streaming Netflix. Pedro Alonso ravine în rolul lui Berlin în anii săi de glorie de dinaintea evenimentelor din serialul inițial, când planifica furtul unor bijuterii în valoare de 44 de milioane de euro.

4. Documentarul „You Are What You Eat: A Twin Experiment” are premiera pe Netflix luni, 1 ianuarie 2024. Doi gemeni iși schimbă radical dieta și stilul de viață timp de opt săptămâni în cadrul unui experiment științific pentru a explora modul in care anumite alimente afectează organismul uman.

5. Animația „The Croods: A New Age” („Familia Crood: Vremuri noi”) are astăzi premiera pe platforma HBO Max. Familia preistorică Croods are parte o serie de provocări din partea familei rivale Bettermans, care pretinde că este mai evoluată. Vocile sunt asigurate de Nicolas Cage, Emma Stone și Ryan Reynolds.

6. „Dune: Part Two”, „Deadpool 3”, „Alien: Romulus”, „Joker: Folie à Deux” sau „Gladiator 2” se numără printre cele mai așteptate filme la cinema în cursul anului 2024. Pe listă nu mai figurează însă și cel mai nou film cu Tom Cruise din seria „Mission: Impossible”, care a fost amânat pentru 2025 din cauza grevei actorilor. (News.ro)

7. Noul serial SF „3 Body Problem” produs de Netflix va avea premiera pe platforma de streaming în 21 martie 2024. Serialul este bazat pe romanul cu același nume scris de Liu Cixin și îi va avea în rolurile principale pe John Bradley („Game of Thrones”), Jess Hong („The Brokenwood Mysteries”) si Sea Shimooka („Arrow”).

8. Netflix a publicat primul trailer pentru „Rebel Moon – Part Two: The Scargiver”, a doua parte a producției „Rebel Moon”, care a avut premiera pe platformă cu o săptămână în urmă. Finalul seriei de două zile va putea fi urmărit pe platformă începând din 19 aprilie 2024.

9. Amazon a anunțat că serviciul Prime Video inclus abonamentul Prime al clienților americani va include reclame începând din ianuarie 2024. Abonații care doresc să nu vadă reclame trebuie să plătească 3 dolari pe lună în plus. În România, Prime Video este disponibil fără reclame pentru 14 lei pe lună. (Business Insider)

10. Warner Bros. Discovery și Paramount negociază o fiziune în urma căreia serviciile de streaming HBO Max și Paramount+ ar urma să fie unificate. În prezent, pe piața din România, producțiile Paramount+ sunt disponibile pe platforma de streaming SkyShowtime. (Profit)

Ți-ar mai putea plăcea
Festivalul Summer Well are loc în acest weekend la Domeniul Știrbey din Buftea – Cronica de Divertisment
Filmul de acțiune Ambulance, în premieră la cinema – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău