Filmul românesc Taximetriști are astăzi premiera la cinema – Cronica de Divertisment

1. Filmul “Babylon” cu Brad Pitt în rolul principal are astăzi premiera la cinema. Producția spune povestea ascensiunii și decăderii mai multor personaje tipic americane din perioada anilor ‘20 din Los Angeles. În film mai joacă și Margot Robbie sau Jean Smart.

2. Filmul românesc “Taximetriști” are astăzi premiera în cinematografele din România. Doi taximetriști complet diferiți ca personalitate trec într-o noapte printr-o serie de aventuri cu clienți de toate felurile, de la tineri petrecăreți până la corporatiști, vedete sau interlopi.

3. Documentarul “Phoenix. Har/Jar” poate fi urmărit de astăzi în câteva cinematografe. Documentarul reunește membrii formației Phoenix și oferă detalii despre momentele importante din cronologia tumultuoasă a trupei, de la primele apariții din 1962 sub numele de Sfinții până în prezent. Documentarul include și detalii în premieră despre relația cu Securitatea sau fuga din România.

4. Noul serial “The Last of Us” este disponibil pe platforma de streaming HBO Max. Bazat pe jocul cu același nume dezvoltat pentru PlayStation, serialul îl are în rolul principal pe Pedro Pascal (“Game of Thrones”, Narcos”, “Mandalorian”), care interpretează un contrabandist dintr-o lume distrusă de 20 de ani de o pandemie de zombies. Drumurile sale se intersectează cu cele ale unei adolescente care ar putea deține cheia eradicării pandemiei. Primul episod a fost al doilea cel mai urmărit din istoria platformei.

5. Al patrulea sezon al serialului dramatic “Fauda” are astăzi premiera pe platforma Netflix. Producția oferă două perspective complet diferite asupra conflictului dintre Israel și Palestina, din partea unui comandant al forțelor israeliene inflitrat în teritoriile palestiniene și a teroristului Abu-Ahmed, care nu va accepta niciodată existența statului Israel.

6. Noul serial “Extraordinary” are astăzi premiera pe platforma Disney+. Jen trăiește într-o lume în care toți cei peste 18 ani capătă o superputere, însă ea a ajuns la 25 de ani și nu se bucură de această opțiune. Împreună cu prietenii ei, se străduiește să-și identifice superputerea.

7. Lords of the Sound va susține miercuri cu începere de la ora 20:00 un spectacol de orchestră simfonică modernă la Sala Palatului din București. Pe lângă părţile vocale ale soliştilor şi ale corului, orchestra simfonică include un program unic de spectacol cu producţii teatrale și efecte speciale. Prețurile biletelor variază între 100 și 350 lei. (IaBilet)

8. Disney+ a publicat primul trailer pentru sezonul 3 al serialului “Mandalorian” cu Pedro Pascal în rolul principal. În noul sezon, Mandalorian se intersectează cu vechi aliați și își face noi dușmani în timp ce continua călătoria cu Grogu. Între timp, Noua Republică încearcă să conducă galaxia departe de istoria sa întunecată. Noul sezon va avea premieră în 1 martie.

9. Apple a publicat primul trailer pentru noul serial cu tentă SF “Hello, Tomorrow”. Într-o lume retro-futuristică, Billy Crudup interpretează rolul unui agent de vânzări care conduce o echipă ce are ca obiectiv să revitalizeze viața clienților prin călătorii pe termen limitat pe Lună. Primul sezon are 10 episoade și va avea premiera pe platforma Apple TV+ în 17 februarie.

10. Abonamentul lunar la platforma de streaming HBO Max a fost modificat în Statele Unite de la 15 dolari la 16 dolari, corespunzător unei creșteri de 7%. Este prima majorare a abonamentului de la lansarea platformei HBO Max în urmă cu doi ani. În România, prețul actual al serviciului este de 5 euro pe lună sau 50 de euro pe an. (Variety)

Ți-ar mai putea plăcea
Noul serial Ahsoka din universul Star Wars are premiera pe Disney+ în 23 august – Cronica de Divertisment
Weekend cu filme de Oscar în cinematografe – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău