Godzilla x Kong: The New Empire, premiera săptămânii în cinematografe – Cronica de Divertisment

1. Premiera săptămânii în cinematografele din Romania este filmul de acțiune „Godzilla x Kong: The New Empire” („Godzilla x Kong: Un nou imperiu”). Noua producție din franciza Monsterverse îi surprinde pe Kong și Godzilla în fața unei amenințări majore la adresa omenirii și dezvăluie bătălia care a condus la formarea Titanilor.

2. Filmul de aventuri „Arthur the King” („Regele Arthur”) cu Mark Wahlberg în rolul principal are de asemenea premiera la cinema. Bazat pe o poveste reală, filmul spune povestea lui Light, care convinge un sponsor să-l susțină și echipa lui la Campionatul Mondial de Curse de Aventură din Republica Dominicană.

3. Documentarul românesc „Phoenix: Povestea” este disponibil de astăzi în cinematografe și prezintă povestea trupei rock Phoenix, care împlinește 60 de ani de activitate. Documentarul include imagini de arhivă care nu au mai fost prezentate public până acum.

4. Documentarul ”Steve!” despre viața și cariera actorului Steve Martin are astăzi premiera pe platforma de streaming Apple TV+. În cadrul documentarului, Steve Martin explică evenimentee din prima parte a vieții sale care au condus la cariera pe care a avut-o ulterior în lumea divertismentului.

5. Documentarul „Madu” despre viața balerinului nigerian Anthony Madu are astăzi premiera pe platforma de streaming Disney+. Producția descrie provocările prin care a trecut Anthony Madu după ce a părăsit Nigeria la 12 ani în momentul în care a fost acceptat la una dintre cele mai prestigioase școli de balet din Anglia.

6. Serialul-documentar în patru părți „The Synanon Fix” va avea premiera pe platforma HBO Max luni, 1 aprilie. Producția explorează mărirea și decăderea unui controversat centru de tratare a dependenței de droguri numit Synanon, care a fost înființat în 1950 și s-a transformat treptat într-un experiment de trai la comun.

7. Noul serial „Ripley” bazat pe seria de cărți cu același nume scrisă de Patricia Highsmith va avea premiera pe platforma de streaming Netflix joi, 4 aprilie. Acțiunea se petrece în anii ‘60, când Tom Ripley este trimis în Italia de un bogătaș pentru a-l convinge pe fiul său să revină în New York.

8. Filmul dramatic „The Beautiful Game” are astazi premiera pe platforma de streaming Netflix, în care Bill Nighy interpretează rolul antrenorului echipei de fotbal a persoanelor fără adăpost din Anglia. Echipa participă la campionatul mondial de fotbal a jucătorilor fără adăpost de la Roma cu scopul de a câștiga trofeul.

9. HBO Max a publicat primul trailer pentru noul serial „The Penguin” cu Colin Farrell în rolul principal. Noul serial face parte din universul DC Extended Universe (DCEU) și spune povestea lui Oz Cobb, cunoscut drept ”Pinguinul”, unul dintre personajele centrale ale filmelor cu Batman.

10. Disney a început să integreze mai mult platforma de streaming Hulu în platforma de streaming Disney+ pentru clienții din Statele Unite. Astfel, titlurile disponibile pe Hulu sunt integrate acum în recomandările oferite pe Disney+, ceea ce simplifică experiența pentru abonații ambelor platforme. În schimb, utilizatorii Disney+ care nu sunt abonați și la Hulu sunt invitați să achiziționeze un pachet bundle care costă 10 dolari pe lună, cu 2 dolari pe lună mai mult decât abonamentul standard la Disney+. (Varierty)

Ți-ar mai putea plăcea
Premiera săptămânii în cinematografele din România este filmul fantasy “Thor: Love and Thunder” – Cronica de Divertisment
„The Lion King” e premiera săptămânii – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău