Hard Rock Cafe București donează 100.000 de lei către Spitalul de Urgență Sfântul Ioan cel Nou din Suceava – Cronica de Business

1. Hard Rock Cafe București donează 100.000 de lei către Spitalul de Urgență Sfântul Ioan cel Nou din Suceava, pentru a ajuta echipa medicală în lupta împotriva noului coronavirus. Restaurantul trece, la rândul său, prin dificultăți, fiind închis în perioada carantinei, însă nu a concediat niciun angajat. (Profit.ro)

2. Royal Dutch Shell a obținut o facilitate de credit în valoare de $12 miliarde pentru a se proteja de incertitudinea generată de criza Covid-19. (Financial Times)

3. Deutsche Bank ia în calcul renunțarea la bonusurile pentru membrii board-ului anul acesta, pe fondul crizei actuale. (Reuters)

4. Piața auto din Franța este prima care anunță datele privind înmatriculările: o prăbușire cu 72%, iar lucrurile ar putea să se agraveze în luna care urmează. (Profit.ro)

5. Compania chineză de electronice Xiaomi a înregistrat o creștere de 27,1% a cifrei de afaceri în al patrulea trimestru din 2019, pe fondul extinderii la nivel internațional. (Tech Crunch)

Bonus:

6. Piaţa de fuziuni şi achiziţii a numărat 19 tranzacţii în România în primul trimestru al acestui an, cu patru mai multe comparativ cu perioada similară din 2019. (Bursa)

7. Tim Wilkinson, C&W Echinox: Tranzacţiile din primul semestru vor continua în România, însă cele care ar fi avut loc în S2 vor fi mutate în 2021. (ZF)

Ți-ar mai putea plăcea
Dacia a făcut cel mai mare profit din istorie, compania-mamă Renault ar putea fuziona cu Fiat Chrysler, iar Regina Maria se extinde din nou – Cronica de Business
BestJobs, afaceri de €6,5 milioane în 2019 – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău