HBO Max a publicat primul teaser pentru al doilea sezon al serialului “House of the Dragon” – Cronica de Divertisment

1. Filmul de acțiune “Fast Charlie” (“Îngerul Charlie”) cu Pierce Brosnan în rolul principal are astăzi premiera la cinema. Actorul interpretează rolul unui asasin plătit care se confruntă cu o problemă: infractorului pe care l-a ucis îi lipsește capul, iar el este plătit doar dacă trupul poate fi identificat.

2. Cei mici pot urmări la cinema animația “Migration” (“Marea migrație”), în care o familie de rațe decide să călătorească spre Jamaica tropicală după ce o altă familie de rațe migratoare le povestește despre locurile îndepărtate pe care le-au vizitat.

3. Comedia romantică “The Pod Generation” cu Emilia Clarke în rolul principal are premiera la cinema. Actrița interpretează rolul unei directoare de companie care obține un loc la o clinică ce oferă cuplurilor o maternitate convenabilă prin intermediul uterelor artificiale detașabile. Aceasta se confruntă însă rapid cu soțul ei, care preferă o sarcină naturală.

4. Comedianul de stand-up Cătălin Bordea lansează în cinematografe “Bordea: Teoria conspirației”, o comedie în care desconspiră evenimentele pe care le-a trăit recent.

5. Serialul documentar “Under Pressure: The U.S. Women’s World Cup Team” va avea premiera pe platforma de streaming Netflix marți, 12 decembrie. Producția oferă imagini din spatele scenei pe măsură ce jucătoarele și antrenorii echipei naționale de fotbalul feminin a Statelor Unite se pregătesc pentru participarea la Cupa Mondială din 2023.

6. Sezonul 35 al celebrei animații “The Simpsons” (“Familia Simpsons”) va avea premiera pe platforma de streaming Disney+ miercuri, 13 decembrie, la aproximativ două luni de la data premierei internaționale. Noul sezon are 10 episoade, iar producătorii au confirmat deja că va exista și un sezon 36.

7. Noul serial italian “The Bad Guy” are astăzi premiera pe platforma de streaming Amazon Prime Video. Serialul îl are în centrul atenției pe Nino Scotellaro, un procuror care și-a dedicat întreaga viață luptei cu mafia până când este acuzat că este chiar unul dintre oamenii mafiei. După ce este condamnat, acesta pune la punct un plan de răzbunare.

8. HBO Max a publicat primul teaser pentru al doilea sezon al serialului “House of the Dragon” din universul “Game of Thrones”, iar imaginile sugerează că un război care implică și dragoni este iminent. Premiera noului sezon va avea loc în vara anului 2024.

9. Paramount+ a publicat primul trailer pentru al doilea sezon al serialului “Halo”, care va avea premiera pe platformă în 8 februarie 2024. În România, cele mai multe producții realizate de Paramount+ sunt disponibile pe platforma SkyShowtime.

10. Organizatorii festivalului Massif din Brașov au anunțat un abonament special pentru locuitorii din județele Brașov și Prahova. Abonamentul BrasoViza costă 59 de euro + taxe în loc de prețul standard de 159 de euro + taxe. Festivalul Massif va avea loc în perioada 14-17 martie 2024, iar printre artiștii confirmați se număra Shimza, Gordo, Valeron, Netsky, Wilkinson, Dub FX feat. Woodnote și Grigoré. (News.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
Primele detalii despre noul film Avatar: The Way of Water – Cronica de Divertisment
Festivalul de jazz JazzTM are loc în weekend la Timișoara – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău