H&M, profit de cinci ori peste așteptări – Cronica de Business

1. Retailerul suedez H&M a anunțat un profit trimestral peste estimări, în contextul în care revenirea vânzărilor după ridicarea măsurilor de izolare a depășit așteptările. Retailerul a obținut, în trimestrul al treilea fiscal, un profit brut de circa 2 miliarde de coroane suedeze ($228 milioane), de cinci ori peste nivelul așteptat de analiști. (Profit.ro)

2. Fondurile Silver Lake, BlackRock și GIC au investit $650 milioane în Klarna, ceea ce a dus evaluarea companiei la $11 miliarde, transformând-o în cel mai valoros startup fintech privat din Europa. (Financial Times)

3. Compania din domeniul alimentar Kraft Heinz vizează tăierea de costuri în valoare de $2 miliarde în următorii cinci ani. (CNBC)

4. Miliardarul Steve Cohen va prelua 95% din compania care deține echipa de baseball New York Mets, tranzacția făcându-se la o evaluare de $2,475 miliarde. Printre cei care doreau să preia echipa s-au aflat și cântăreața Jennifer Lopez, împreună cu logodnicul său, fostul jucător de baseball Alex Rodriguez. (Reuters)

5. Airtable, un startup care produce spreadsheet-uri în concurență directă cu Google Sheets și Microsoft Excel, a atras o rundă de investiții în valoare de $185 milioane, la o evaluare de $2,5 miliarde. (Bloomberg)

Ți-ar mai putea plăcea
Britanicii pun Huawei la colț – Cronica de business
Petrolul american ar putea atinge $100 în decembrie – Cronica de Business
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău