IBM, afaceri în scădere cu 6,5% – Cronica de Business

1. Deutsche Telekom și compania spaniolă de infrastructură telecom Cellnex își vor combina afacerea de turnuri de telefonie mobilă în Olanda și vor înființa un fond comun pentru a investi în infrastructura digitală. (Profit.ro)

2. Cifra de afaceri a gigantului IBM a scăzut cu 6,5% în al patrulea trimestru al anului trecut, până la valoarea de $20,37 miliarde, ca urmare a actualei crize. Veniturile din sectorul de cloud computing au crescut, însă, cu 10%, până la $7,5 miliarde în aceeași perioadă. (Reuters)

3. Imperfect Foods, un start-up american care livrează mâncare care altfel ar fi aruncată, a finalizat o rundă de finanțare în valoare de $95 milioane, la o evaluare de peste $700 milioane. (Bloomberg)

4. International Consolidated Airlines, compania-mamă a British Airways, va plăti €500 milioane pentru achiziționarea companiei spaniole Air Europa, după ce pandemia a redus la jumătate prețul, și a încheiat un acord privind amânarea plății cu șase ani. (Profit.ro)

5. RE/MAX România a înregistrat anul trecut comisioane în valoare de peste €5,5 milioane, în creştere cu aproximativ 20% faţă de 2019, şi a intermediat peste 5.000 de tranzacţii imobiliare, care au însumat peste €200 milioane. (News.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
Digi Communication a raportat venituri de aproape 1.3 miliarde de euro în 2020 – Cronica de Business
Enel, scădere de 25% la profitul operațional în România – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău