Industria aeriană, pierderi de $77 miliarde în semestrul doi – Cronica de Business

1. IATA se așteaptă ca industria aeriană să înregistreze în semestrul doi din 2020 pierderi de până la $77 miliarde, în situația în care restricțiile legate de pandemia de coronavirus continuă să afecteze călătoriile globale. (Profit.ro)

2. Miliardarii lumii au înregistrat o creștere totală a averilor de $10,2 trilioane în perioada aprilie-iulie a acestui an, iar numărul lor a ajuns la 2.189, versus 2.158 în 2017. (BBC)

3. Danone, companie prezentă și în România, își va vinde restul participației – 6,61% – pe care o deține în compania japoneză care produce iaurtul Yakult. Valoarea participației este de circa $570 milioane. (Bloomberg)

4. Volkswagen se așteaptă ca 90% din vânzările pe care le face în Norvegia să fie de automobile electrice anul viitor. (Reuters)

5. ExxonMobil va elimina 1.600 de joburi din Europa, adică peste 10% din totalul de pe continent, pe fondul epidemiei de coronavirus. (Financial Times)

Ți-ar mai putea plăcea
Banca digitală N26 pleacă din Marea Britanie din cauza Brexit – Cronica de Business
Fornetti a avut cel mai bun an în România, canadienii fac cosmetice cu canabis în Marea Britanie, iar câștigurile Apple depind mult de China – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău