ING Bank, profit de 183 milioane lei – Cronica de Business

1. ING Bank România a raportat un profit brut de 183 milioane lei în primul trimestru al anului, în creştere cu 11% comparativ cu anul trecut, în timp ce veniturile totale au crescut cu 2%, la 544 milioane lei. (News.ro)

2. Retailerul online de mobilă Made.com vizează să atragă £100 milioane prin oferta publică inițială pe care este pe cale să o desfășoare pe bursa de la Londra. Compania are în plan, de asemenea, creșterea de patru ori a vânzărilor în următorii patru ani, până la valoarea de £1,2 miliarde. (Financial Times)

3. Retailerul Auchan, prezent și în România, ia în considerare vânzarea participației pe care o deține în compania RT-Mart din Taiwan, pentru o sumă de până la $400 milioane. Mișcarea ar însemna un exit pentru companie din Asia. (Bloomberg)

4. Volkswagen a primit o ofertă în valoare de €7,5 miliarde de la un consorțiu format din elvețienii Quantum Group și britanicii Centricus Asset Management pentru preluarea producătorului de supermașini Lamborghini, însă nu a acceptat-o. (Reuters)

5. Volumul tranzacțiilor imobiliare din Europa a ajuns la valoarea de €254 miliarde în 2020, în scădere cu 27% față de anul precedent, potrivit raportului „Global Outlook: Emerging Trends in Real Estate”, realizat de PwC în colaborare cu Institutul Urban Land. (Profit.ro)

 

Ți-ar mai putea plăcea
Banca Transilvania a continuat să-și majoreze dominația în piața bancară din România și a ajuns să dețină aproape o cincime din activele pieței bancare – Cronica de Business
Tesla a anunțat un profit de aproape 5 ori mai mare – Cronica de Business