Nicolae Badea vinde un teren de €10 milioane pe malul lacului Griviţa – Cronica de Business

1. BMW a semnat un contract de €2 miliarde pentru celule de baterii pentru vehicule electrice cu producătorul Northvolt, o companie suedeză care va folosi doar energie regenerabilă pentru producția celulelor. (Profit.ro)

2. Uber este în discuții cu investitori interesați de preluarea unei participații în divizia sa de transporturi de bunuri, compania încercând astfel să atragă circa $500 milioane. (Bloomberg)

3. BlackRock, cel mai mare administrator de fonduri din lume, a încheiat al doilea trimestru cu active sub management în valoare de $7,32 trilioane, în creștere față de valoarea de $6,84 trilioane înregistrată cu un an în urmă și peste așteptările analiștilor. (Reuters)

4. Dezvoltatorul imobiliar Warehouses De Pauw, controlat de una dintre cele mai bogate familii din Belgia, a împrumutat €150 milioane de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, fonduri ce vor fi folosite pentru extinderea portofoliului din România. (Profit.ro)

5. Prosus, o subsidiară a grupului Naspers, care deține eMag în România, a oferit cea mai mare sumă pentru preluarea diviziei de anunțuri a gigantului Ebay. Aceasta este evaluată la circa $10 miliarde. (Bloomberg)

6. Nicolae Badea, proprietarul companiei de IT Computerland şi fostul acţionar al clubului de fotbal Dinamo, vinde un teren de 5,6 hectare pe malul lacului Griviţa. Terenul este evaluat la peste €10 milioane. (ZF)

Ți-ar mai putea plăcea
Proprietarul eMag, $4,3 miliarde în cash pentru achiziții – Cronica de Business
Un număr de 29 de firme private s-au înrolat voluntar, în prima săptămână de la lansare, pentru utilizarea sistemului informatic e-Factură – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău