Martin Scorsese a semnat un acord pentru a produce filme și seriale pentru platforma Apple TV+ – Cronica de Divertisment

1. Filmul “Project Power” are astăzi premiera pe platforma de streaming Netflix, iar personajele principale sunt interpretate de Jamie Foxx și Joseph Gordon-Levitt. Filmul abordează tema supereroilor dintr-o nouă perspectivă: pe piață apare un drog care declanșează în organismul gazdă o superputere, însă efectul drogului dispare după numai 5 minute. (Trailer)

2. Filmul “Bloodshot” produs în acest an va avea premiera pe HBO Go duminică, 16 august. Filmul de acțiune cu tentă SF îl are în rolul principal pe Vin Diesel, care interpretează un soldat ucis în misiune. Armata americană reușește însă să-l resusciteze și să-i ofere o serie de super-puteri. (Trailer)

3. Filmul “Jumanji: The Next Level” (2019) va fi disponibil pe platforma HBO Go tot începând de duminică. Continuare a filmului “Welcome to the Jungle” (2017), producția plină de acțiune și comedie îl are în rolul principal pe Dwayne Johnson. Acesta are parte de noi provocări în cel mai periculos joc din lume și trebuie să-și demonstreze curajul prin deșert sau munți acoperiți de zăpadă. (Trailer)

4. Noul serial “Lovecraft Country” va avea premiera pe HBO Go luni, 17 august. Serialul de 10 episoade are la bază cartea cu același nume și urmărește povestea lui Atticus Freeman, care pleacă într-o călătorie de-a lungul Americii anilor ‘50 alături o prietenă din copilărie şi de unchiul său. Noile episoade vor fi transmise în fiecare zi de luni. (Trailer)

5. Documentarul “Pop Francis: A Man of his Words” (2018) va putea fi urmărit pe Netflix începând de marți, 18 august. Producătorul Wim Wenders călătorește în jurul lumii alături de Papa Francis pentru a înțelege perspectiva acestuia asupra celor mai importante lucruri pe care le întâlnește în cadrul vizitelor sale. (Trailer)

6. Mini-seria germană “Biohackers“ are premiera pe Netflix joi, 20 august. Serialul de numai 6 episoade o are în centrul atenției pe Mia, o studentă la medicină care descoperă un mod inedit în care poate folosi biotehnologia, însă inevitabil lucrurile se complică. (Trailer)

7. Evenimentul “Cinema sub clar de lună”, în cadrul căruia filme de la Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) de la Cluj-Napoca sunt proiectate București, continuă și în acest weekend. Astăzi este proiectat filmul francez “Les Traducteurs” (“Traducătorii”), în timp ce mâine are loc proiecția belgiană “Patrick”, care a obținut premiul pentru cea mai bună regie la TIFF 2020. Duminică este programat filmul “Urma”, care a obținut premiul Zilele Filmului Romanesc pentru Debut. Proiecțiile au loc de la ora 21:00 într-un spațiu amenajat pe Calea Victoriei 192A, vis-a-vis de Casa Vernescu. Numărul maxim de spectatori permis este de 150, iar prețul unui bilet este de 20 de lei. (Evenbook)

8. Festivalul de Film Independent Anonimul are loc în această perioadă la Sfântu Gheorghe. Până sâmbătă, 15 august, vor rula în total 19 scurtmetraje româneşti şi străine, dar și câteva lungmetraje noi româneşti, printre care și documentarul “Colectiv”. În plus, în afara competiției va rula și filmul clasic „Nopţile Cabiriei” în regia lui Federico Fellini. Din cauza măsurilor de siguranță, la eveniment pot participa maxim 400 de persoane, spre deosebire de cele 3.500 de locuri disponibile în mod obișnuit. (News)

9. Organizatorii Astra Fim Festival din Sibiu au anunțat că ediția din acest an va avea loc în perioada 4-13 septembrie cu proiecții la Muzeul Astra și în Centrul Istoric al Sibiului. În plus, în luna octombrie, organizatorii vor transmite online o parte dintre filmele de la ediția din acest an pe o platformă dedicată. (Hotnews)

10. Cunoscutul regizor Martin Scorsese a semnat un acord pentru a produce filme și seriale pentru platforma Apple TV+. Unul dintre primele sale proiecte va fi “Killers of the Flowers Moon”, un film bazat pe cartea omonimă a lui David Grann despre o serie de crime comise în anii ‘20 în statul Oklahoma după descoperirea unor zăcăminte de petrol. Filmul îi va avea ca protagoniști pe Leonardo DiCaprio și Robert de Niro. (Profit)

Ți-ar mai putea plăcea
Documentarul “Colectiv” a devenit primul film documentar românesc selectat în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Veneția – Cronica de Divertisment
Netflix a  publicat trailerul oficial al sezonului patru al serialului “The Crown” – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău