Medicover, spital de €20 milioane în București – Cronica de Business

1. Jeff Bezos, cel mai bogat om al planetei, a renunțat ieri la funcția sa de CEO al Amazon, companie pe care a fondat-o în 1994 și care între timp a devenit cea mai mare și mai valoroasă din lume. Bezos va rămâne președinte al Consiliului de Administrație. (Profit.ro)

2. Deutsche Telekom este în discuții pentru vânzarea subsidiarei olandeze T-Mobile Netherlands, care ar putea fi evaluată la circa €4,5 miliarde. (Bloomberg)

3. Agricultura românească este încă blocată în secolul trecut când vine vorba de automatizare şi marketingul produselor agricole, iar afacerile din agricultură şi alimentaţie ar putea ajunge la €20 miliarde în următorii doi ani. (News.ro)

4. Grupul suedez Medicover, printre cei mai mari furnizori privați de servicii medicale din România, va derula o investiție greenfield în București pentru dezvoltarea unui spital în București. În urma unei investiții estimate la €20 milioane, viitorul spital Medicover va dispune de un bloc operator cu opt săli de operație și peste 150 de paturi. (Profit.ro)

5. Compania chineză Zhuanzhuan Spirit Technology, care operează o platformă online de vânzări de produse second hand, caută să atragă investiții în valoare de $400 milioane, înainte de a se lista la bursă. (Bloomberg)

6. Omul de afaceri israelian Isaac Cohen-Hoshen, co-fondatorul Adama și administratorul unuia dintre cei mai mari producători de bovine din România, pregătește extinderea, cu circa 750 de apartamente, a unui ansamblu rezidențial început în 2015 în apropierea fostei fabrici Policolor din estul Bucureștiului. (Profit.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
Continental și-a redus pierderile anul trecut – Cronica de Business
Compania care deține TikTok, evaluată la $180 miliarde – Cronica de Business

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău