Microsoft preia publisherul Doom și Wolfenstein – Cronica de Business

1. Compania franceză Iliad a lansat luni o ofertă de €3,5 miliarde pentru preluarea operatorului polonez de telecomunicații Play, achiziție care ar transforma-o în al șaselea mare operator de telefonie mobilă din Europa. (Profit.ro)

2. General Atlantic și SoftBank Group au condus o rundă de investiții de peste $100 milioane în compania de recunoaștere facială Acesso Digital. (Reuters)

3. Băncile au raportat ca suspecte tranzacţii de peste 2.000 de miliarde de dolari, în perioada 1999-2017. În unele cazuri, băncile au păstrat fondurile ilicite după ce au fost avertizate de oficiali americani. (News.ro)

4. Compania de biotehnologie Illumina a ajuns la o înțelegere pentru preluarea în totalitate a startup-ului specializat în testarea pentru depistarea cancerului Grail, în care deține deja 15%, pentru $8 miliarde. Grail a fost susținut de investitori precum Jeff Bezos și Bill Gates. (Financial Times)

5. Microsoft și-a anunțat planurile de a achiziționa compania ZeniMax Media, cu tot cu subsidiara sa Bethesda Softworks, unul dintre cei mai mari publisheri de jocuri video din lume, cunoscut pentru the Elder Scrolls, Fallout și versiuni mai recente ale francizelor Doom și Wolfenstein. (Startup Cafe)

Ți-ar mai putea plăcea
Companiile fondate de femei, mai puține investiții în SUA – Cronica de Business
Toyota vrea un „oraș al viitorului” în Japonia – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău