Morgan Stanley, profit în creștere cu 51% – Cronica de Business

1. Trendul constant de la izbucnirea pandemiei se reflectă în cifrele de afaceri actuale ale Grupului Hornbach: astfel, în cel de-al III-lea trimestru al anului fiscal 2020/21 (de la 1 septembrie până la 30 noiembrie 2020), cifra de afaceri a crescut cu 20,3%, atingând nivelul de €1,371 miliarde. (Profit.ro)

2. Restart Energy, furnizor independenţ de energie electrică şi gaze naturale de pe piaţa locală, targetează ca anul acesta să îşi dubleze numărul de clienţi casnici la 65.000 şi să îşi majoreze veniturile cu peste 80%, până la 220 milioane de lei. (News.ro)

3. Banca americană Morgan Stanley a înregistrat un profit în creștere cu 51% în ultimul trimestru al anului, pe fondul unui avans în zonele de trading și de fundraising. Instituția financiară a avut un profit net de $3,39 miliarde în perioada menționată, versus $2,24 miliarde în 2019. (Financial Times)

4. Investitorii Brookfield Asset Management, Apollo Global Management și KKR iau în considerare preluarea unei participații în valoare de $10 miliarde în gigantul saudit Aramco. (Bloomberg)

5. Aproape jumătate dintre femeile care lucrează în domeniul tehnologiei consideră că efectele pandemiei au întârziat progresul lor în carieră, în ciuda faptului că un procent similar consideră că egalitatea de gen, atât de necesară, este mai probabil să se realizeze prin implementarea sistemelor de lucru la distanță, arată o analiză Kaspersky. (Startup Cafe)

Ți-ar mai putea plăcea
Penny Market, afaceri în creştere cu 15% anul trecut – Cronica de business
Ant Group, cel mai mare IPO din istorie – Cronica de Business
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău