Stocul de spaţii comerciale moderne din România, la 4,03 milioane de metri pătraţi – Cronica de Business

1. Stocul total de spaţii comerciale moderne din România a ajuns la 4,03 milioane de metri pătraţi în 2020, din care 1,25 de milioane de mp în Bucureşti şi 2,81 milioane de mp în restul ţării. În următorii ani vor mai fi livraţi încă 366.500 mp, reiese din cele două rapoarte realizate de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox. (News.ro)

2. Epic Games, producătorul faimosului joc Fortnite, este în discuții pentru a atrage $1,7 miliarde de la investitori, la o evaluare de $28 miliarde. (Bloomberg)

3. Noua companie auto Stellantis, născută din fuziunea dintre PSA și FCA, a reușit, după două luni din 2021, să depășească liderul istoric al industriei auto europene, Volkswagen, pe toate segmentele, autoturisme și vehicule comerciale. (Profit.ro)

4. Compania Squarespace, care oferă servicii de hosting online, este pe cale să achiziționeze furnizorul de tehnologie pentru rezervări online Tock. Valoarea tranzacției depășește $400 milioane. (Bloomberg)

5. Taiwan Semiconductor Manufacturing, cel mai mare producător mondial de microprocesoare, va investi $100 miliarde pentru cercetare și pentru a-și crește capacitatea de producție în următorii trei ani. Criza semiconductorilor se simte tot mai puternic și afectează nu doar companii din industria auto, ci și din cea a electronicelor. (Hotnews.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
Cel mai mare furnizor al Apple, scădere de 89% a profitului net la trei luni – Cronica de business
Preşedintele american Joe Biden a dat asigurări că Statele Unite nu vor fi afectate de o recesiune – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău