Noul film din seria Fantastic Beasts, în premieră la cinema – Cronica de Divertisment

1. Premiera săptămânii în cinematografele din România este filmul fantastic “Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore” (“Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore”), regizat de David Yates. Jude Law revine în rolul profesorului Albus Dumbledore, care află că puternicul vrăjitor întunecat Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) comploteză pentru a prelua controlul asupra lumii vrăjitorilor.

2. Singura alternativă la producția americană este filmul franțuzesc “Les intranquilles” (“Neliniștiți”), care îl are în centrul atenției pe Damian, un artist bipolar predispus la episoade maniacale. Aceasta afecțiune pune la grea încercare viitorul său alături de soție și de fiul lor de 8 ani.

3. Documentarul “Return to Space” este disponibil din 7 aprilie pe serviciul de streaming Netflix. Producția oferă informații inedite despre misiunea la capătul căreia SpaceX a devenit în 2020 prima companie privată care a trimis oameni în spațiu pe Stația Spațială Internațională. Documentarul este produs de Elizabeth Chai Vasarhelyi și Jimmy Chin.

4. Serialul documentar “Our Great Național Parks” narat de fostul președinte american Barack Obama poate fi urmărit pe Netflix începând de miercuri, 14 aprilie. Documentarul are 5 părți care prezintă câteva dintre cele mai spectaculoase parcuri naționale din Statele Unite.

5. Cea de-a treia ediție a festivalului de muzică electronică Deep Forest Fest – The Dark Side Of The Music va avea loc în acest an în perioada 29-31 iulie. Numele artisitilor care vor concerta nu au fost încă anunțate, însă organizatorii au pus la vânzare bilete la preț promoțional. Un bilet de o zi costă 59 lei, în timp ce un abonament pentru toate cele trei zile poate fi achiziționat cu 99 lei. (IaBilet)

6. Plaja Costinești va găzdui în perioada 29 aprilie – 1 mai prima ediție a festivalului Beach, Please! dedicat fanilor muzicii hip-hop și trap. Printre artiștii confirmați deja pentru festival se numără B.U.G. Mafia, Deliric, Grasu XXL, SPIKE, Dragonu AKA 47, Chimie sau Puya & NANE. Biletele oferă acces la toate cele trei zile ale festivalului și costă 250 lei (acces general), 600 lei (VIP) sau 1050 lei (cu acces în spatele scenei). (IaBilet)

7. Organizatorii Festivalului Electric Castle au anunțat o nouă serie de artiști care vor participa la ediția din acest an. Astfel, pe listă figurează nume precum Disclosure, Peggy Gou și Moderat. Anterior au fost confirmați alți zeci de artiști, cum ar fi Caribou, Editors, Aurora, Sven Vath, Sofi Tukker și Mogwai. Ediția din acest an este programată în perioada 13-17 iulie, iar prețul unui bilet cu acces general pentru oricare dintre cele 5 zile este de 55 de euro. Un abonament cu acces în toate cele 5 zile costă 139 de euro. (Hotnews)

8. HBO Max a anunțat că noul serial “House of the Dragon”, un spin-off pentru celebrul “Game of Thrones”, va avea premiera pe platformă în 21 august. Noul serial se bazează pe romanul “Fire and blood” scris de George R.R. Martin în 2019, iar acțiunea va avea în centrul atenției Casa Targaryen, în timp ce acțiunea se petrece cu 200 de ani înainte de evenimentele din “Game of Thrones”. (The Verge)

9. Actorul Jason Momoa va fi regizor, producător și actor în serialul “Chief of War” produs de serviciul de streaming Apple TV+. Serialul cu 8 episoade abordează subiectul colonizării și anexării arhipelagului Hawaii din punctul de vedere al populației indigene care locuiește în aceste insule, iar Mamoa va interpreta rolul unui șef războinic. Mamoa a jucat în seriale și filme celebre precum “Game of Thrones”, “Aquaman” și “Dune”. (News.ro)

10. Producătorii serialului “Star Trek: Picard” au anunțat că în sezonul 3 vor apărea numeroși actori care care au făcut parte din distribuția serialului “Star Trek: The Next Generation” împreună cu Patrick Stewart. Astfel, LeVar Burton va apărea în rolul lui Geordi La Forge, Michael Dorn îl va juca din nou pe Worf, în timp ce Gates McFadden o va interpreta pe Beverly Crusher. În prezent, pe platforma Amazon Prime Video rulează sezonul 2, în timp ce sezonul 3 va fi ultimul al serialului. (Variety)

Ți-ar mai putea plăcea
Chernobyl a devenit serialul cu cea mai mare notă din istorie pe platforma de filme IMDB – Cronica de Divertisment
Filmul de acțiune The Lost City este premiera săptămânii la cinema – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău