Noul serial Hawkeye din universul Marvel a avut premiera pe Disney+ – Cronica de Divertisment

1. Premiera săptămânii în cinematografele din România este “House of Gucci” (“Casa Gucci”), producție dramatică bazată pe fapte reale. Lady Gaga o interpretează pe Patrizia Reggiani, care se căsătorește cu Maurizio Gucci (Adam Driver), un om de afaceri italian care a condus brandul fashion Gucci, lăsat moștenire de bunicul său, Guccio Gucci. Pe parcursul a două decenii, ambițiile Patriziei Reggiani condimentează căsnicia cu dragoste, trădare, răzbunare și, în cele din urmă, cu o crimă. Din distribuție mai fac parte Al Pacino, Salma Hayek și actrița româncă Madalina Ghenea, în timp ce regia este semnată de Ridley Scott.

2. Dacă preferi mai multă acțiune, opțiunea este un nou film din seria “Resident Evil”, cu mențiunea că Milla Jovovich nu mai face parte din distribuție. Acțiunea din “Resident Evil: Welcome to Raccoon City” (“Resident Evil: Bun venit în Raccoon City”) se petrece după dispariția companiei Umbrella, care a lăsat în urmă un oraș Raccoon City prăfuit. Viețile localnicilor se schimbă însă dramatic atunci când zombies își fac din nou apariția.

3. Cei mici pot vedea la cinema animația “Encanto”, în care acțiunea are loc într-un sat magic din Columbia. Mirabel este o fată care se confruntă cu frustrarea că este singurul membru al familiei sale care nu are puteri magice.

4. Premiera europeană a săptămânii este producția franceză “Un triomphe” (“Succes de public”), o combinație între comedie și dramă în care actorul Etienne înființează un teatru în pușcărie cu scopul de a pune în scenă la Paris faimoasa piesă “Așteptându-l pe Godot”.

5. Noul serial “Hawkeye” din Universul Cinematic Marvel (MCU) a avut recent premiera pe platforma Disney+. Acțiunea serialului se desfășoară în prezent, după evenimentele din “Endgame”, pe parcursul unei singure săptămâni. Pentru moment, Disney+ a confirmat existența unui singur sezon de 6 episoade pentru noul serial, dintre care primele două sunt deja disponibile. (Malaezu)

6. Al treilea și ultimul sezon al serialului SF “Lost in Space” va avea premiera pe Netflix miercuri, 1 decembrie. Serialul spune povestea unui grup de coloniști care părăsește Pământul cu scopul de a coloniza sistemul planetar Alpha Centauri. Coloniștii sunt însă nevoiți să aterizeze pe o altă planetă decât cea planificată și să lupte pentru supraviețuire.

7. Noul documentar “14 Peaks: Nothing is Impossible” produs de Netflix va putea fi urmărit pe platformă începând de luni, 29 noiembrie. Documentarul prezintă povestea alpinistului nepalez Nimsdai Purja, care își propune să cucerească toate cele 14 vârfuri montane de peste 8.000 de memtri altitudine într-un interval de numai 7 luni.

8. Sala Radio din București găzduiește astăzi de la ora 19:00 un concert dedicat Zilei Naționale a României susținut de Orchestra Națională Radio, cu Cristian Orasanu ca dirijor și Răzvan Suma ca solist la violoncel. Prețul unui bilet de acces variază între 10 lei și 20 lei. (IaBilet)

9. Amazon a publicat primul trailer pentru noul film SF “Encounter” cu Riz Ahmed în rolul principal. El interpretează rolul unui pușcaș marin care pleacă într-o misiune de salvare a celor doi copii ai săi în urma unei amenințări necunoscute. Filmul va avea premiera în cinematografele din România în 10 decembrie, însă va fi disponibil și pe platforma Prime Video deținută de Amazon.

10. A apărut primul trailer pentru filmul SF “Jurassic World: Dominion”, care prezintă viața dinozaurilor înainte de extincția din urmă cu 65 de milioane de ani. Filmul va fi regizat de Colin Trevorrow, iar din distribuție fac parte și Sam Neil, Laura Dern și Jeff Goldbum, care au jucat în trilogia inițială, dar și Chris Pratt. Filmul va avea premiera în cinematografe în 10 iunie 2022.

Ți-ar mai putea plăcea
Fast and Furious 9, la cinema în acest weekend – Cronica de Divertisment
Noul serial “WandaVision” din Universul Cinematografic Marvel (MCU) are premiera pe Disney+ – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău