Oracle va prelua operațiunile americane ale TikTok – Cronica de Business

1. Oracle a câștigat lupta cu Microsoft și alte companii pentru operațiunile americane ale TikTok, într-o tranzacție care urmează a fi în curând comunicată oficial. (Profit.ro)

2. Nvidia a confirmat că a plătit $40 miliarde pentru a cumpăra Arm de la Softbank, după ce Softbank cumpărase Arm, cu 4 ani în urmă, pentru $31 miliarde. (News.ro)

3. Producătorul de medicamente Merck & Co va achiziționa acțiuni în valoare de $1 miliarde în compania de profil Seattle Genetics și va dezvolta, împreună cu aceasta, un medicament pentru tratamentul cancerului. (Reuters)

4. Alibaba este în discuții pentru a investi $3 miliarde în compania de ride-hailing Grab. (Bloomberg)

5. Gigantul Big Pharma Gilead Sciences este aproape de preluarea producătorului de medicamente pentru tratamentul cancerului Immunomedics pentru $20 miliarde. (Financial Times)

Bonus:

6. Verizon Communications va prelua furnizorul de telefonie mobilă Tracfone, o divizie a gigantului mexican America Movil, într-o tranzacție în valoare de $6,25 miliarde. (Reuters)

7. Amazon va angaja încă 100.000 de persoane în Canada și SUA, apropiindu-se astfel de un milion de angajați la nivel global. (Financial Times)

Ți-ar mai putea plăcea
Morgan Stanley, scădere de 30% a profitului în primul trimestru – Cronica de Business
Vânzările Dacia în Marea Britanie au scăzut cu aproape 60% în martie – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău